Sătmărenii au început pregătirea la Ocna Șugatag. Csik: „Condițiile sunt bune, atât de antrenament, cât și de cazare și recuperare”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 16:55 Pregătiri, amicale
Sătmărenii au început pregătirea la Ocna Șugatag.** Csik:

Olimpia Satu Mare este de luni într-un stagiu montan de pregătire centralizată la Ocna Șugatag, acolo de unde se vor întoarce pe 1 februarie. În această săptămână, jucătorii echipei din Seria a II-a din Liga 2 vor avea parte de un program special cu două și chiar trei antrenamente pe zi.

„Condițiile sunt bune, atât de antrenament, cât și de cazare și recuperare, iar pe lângă acumulările fizice vom încerca miercuri să jucăm și un meci amical cu CSM Sighet” a spus Tibi Csik, citat de gazetanord-vest.ro.

Legat de faptul că doar Darius Lukacs, de la echipa a doua, a fost cooptat în lot pentru acest cantonament, antrenorul Tibi Csik a explicat: „Eu am fost mulțumit de toți băieții de la echipa a doua în cele două amicale, doar că am avut un număr limitat de locuri aici la Ocna Șugatag și în plus împreună cu colegii am decis că e mai bine ca cei de la echipa a doua să aibe un program unitar de pregătire”, a punctat Csik, care a mai completat: „oricum la meciurile de verificare de luna viitoare îi vom lua la echipa mare. Sunt copii foarte buni care merită șansa lor” a încheiat Tibi Csik.

Olimpia va încheia stagiul de pregătire pe 1 februarie cu un amical la FCM Baia Mare.

Lotul pentru cantonament este format din 26 de jucători: Anca Iulian, Marius Șuta și Carol Fila – portari, Romario Rus, Marius Ioniță, Dumitru Munteanu, Marius Bălău, Cosmin Iuhas, Robert Villand, Florin Mureșan, Adrian Micaș, Istva Schwarczkopf, Bogdan Faur, Valter Heil, Mihai Onicaș, Ovidiu Bic, Marius Burlacu, Vlad Bujor, Daniel Feier, Gabriel Cadar, Adrian Sălăgeanu, Darius Lukacs, Denis Chivari, David Tamas, Daniel Tilinger și Mark Csik – jucători de câmp.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2015, 16:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă