Satelitul Astrei se mută în port!

02 Jul. 2012, 15:56 Pregătiri, amicale
Satelitul Astrei se mută în port!

Schimbările petrecute la Astra Ploiești au afectat în mod direct și satelitul de la Giurgiu. Lucrările de modernizare a arenei „Marin Anastasovici” sunt în plină desfășurare, urmând a o duce la cerințele Ligii I înainte de startul noului sezon. După cum se știe deja, Astra Ploiești va evolua la Giurgiu din această ediție de campionat. Această schimbare implică automat și mutarea satelitului, găsindu-se soluția cea mai la îndemână: stadionul Port din localitatea giurguveană.

Reunire cu Diaconu și cei aflați la final de contract

Astra Giurgiu s-a reunit azi de dimineață sub conducerea lui Gabi Deaconu ca interimar urmând ca în zilele următoare să se ia o decizie privind desemnarea unui antrenor principal. Pe terenul II al stadionului „Marin Anastasovici” s-au prezentat aproape toți jucătorii care au făcut parte din lotul Astrei în returul sezonului trecut. Au lipsit Gafița (plecat la U Cluj) și Florin Achim (revenit la Baia Mare). În schimb, au fost prezenți la reunire toți ceilalți jucători aflați la final de contract, adică Silviu Constantin, Andrei David, Viorel Dinu I, Fertea, Marcu, Moroiță, Ochia și Șanțmare. În plus, Matache și-a terminat contractul de junior cu Astra, dar în mod normal își va prelungi înțelegerea, de data aceasta ca senior.

Antrenamentele vor continua zilnic de la ora 10, urmând ca după desemnarea noului principal să se stabilească și perioada cantonamentelor de pregătire ale satelitului Astrei.

Articol de Costel SPÂNU
Foto: Soccerway

02 Jul. 2012, 15:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă