Șase! „Virușii” ies din vacanță! „Să vină Cupa!”

09 Jul. 2012, 19:15 Pregătiri, amicale
Șase!

„Virușii” s-au săturat de vacanță și s-au adunat la Baza IRA din Cluj-Napoca pentru a pregăti noul sezon. Cu gândul deja la Cupa României, unde vor debuta pe 18 iulie, jucătorii Sănătății s-au pus pe treabă! „Pornim la drum cu același obiectiv din sezonul trecut: evitarea retrogradării și titlul de . Bine, cât mai e ea de surpriză, că deja cred că lumea ne știe după performanțele din ultimii 8 ani când am ajuns în șaisprezecimile competiției de 3 ori. Mă bucur că avem un schelet de echipă valoros, omogen, cu o medie de vârstă aproape de maturitatea competițională, la care vrem să mai adăugăm ceva puști tineri. Am mare încredere că putem să adunăm o zestre mai mare de puncte față de sezonul trecut”, e de părere Marius Semeniuc, antrenorul „virușilor”, reconfirmat și sezonul acesta pe banca lor.

Raul Rus, ca și plecat la Tîrgu Mureș

Sănătatea ia în calcul tot mai serios despărțirea de unul din oamenii săi de bază din sezonul trecut, mijlocașul Raul Rus. Fotbalistul a trecut de săptămâna de probă de la FCM Tîrgu Mureș și e dorit de stafful lui Pelici. „Raul va rămâne și săptămâna aceasta la FCM, vom vedea dacă se vor parafa și actele de transfer. Nu am dubii că poate ajuta Mureșul să promoveze mai ales că e și sezonul acest Under 21”, e convins antrenorul Sănătății, Marius Semeniuc.

„Doctorul”, băgat la negocieri

La 48 de ani, patronul „virușilor” e decis să nu-și pună ghetele în cui nici în acest sezon, mai ales după ce la ultimul joc din sezonul trecut a dat gol, în jocul de la Brașov contra Coronei. „Ajut cât pot la prima echipă, cât nu, mă duc la care a promovat în Liga a IV-a”, spune Ghișa, care e însă liber de contract! „Da, mi-a expirat contractul. Să vedem dacă ne înțelegem, să vedem cât oferă Sănătatea să mai stau la ei. Negocierile vor fi dure!”, a glumit patronul.

LOTUL SĂ‚NĂ‚TĂ‚ȚII LA REUNIRE
Todoran, Cârlan, Nicoară (portari), Miclăuș, Bucur, Sărmășan, Șoș, Simioancă, Perde, Kis, C. Rus, A. Ioancea (Sporting Sv.)(fundași), Albu, Crișan, B. Rus, Văidean, Nicula, Vădana (mijlocași), Pop Alex (LPS Cluj-Napoca), Ghiorma, Ceaca, Gașpar, Ghișa (atacanți)

09 Jul. 2012, 19:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă