Virușii atacă CFR-ul!

17 Sep. 2012, 20:58 Stiri
Virușii atacă CFR-ul!

Liviu Ganea își pregătește revenirea pe teren, la șase luni de la accidentare, într-un amical contra „virușilor verzi”. Lotul CFR-ului ce n-a prins meciul cu Braga plus cei care nu sunt pe lista UEFA, joacă marți, de la 18.00 pe CUG un amical contra Sănătății.

După amicalele cu Hunedoara și Poli, CFR-ul joacă mâine o altă partidă de verificare contra concitadinei, Sănătatea Cluj. Andone a cerut șefilor un joc de pregătire pentru cei care nu au prins lotul de Braga și cei neincluși pe lista trimisă la UEFA pentru grupele Ch League. Astfel, Panin, Nuno Diogo, Kivuvu, Hora, Celestino, Matteo Lignani, Adofo Godfred, Liviu Ganea plus câțiva puști de la echipa a doua a clubului vor evolua contra „virușilor verzi”, mâine pe CUG, de la 18.00.
Sănătatea are nu mai puțin de 11 jucători ce au trecut prin curtea CFR-ului de-a lungul vremurilor. Secundul Casian Miclăuș, jucător aflat în lotul CFR-ului la prima calificare in Cupa UEFA, cu Bergodi pe banca în 2007, admite că jocul de mâine va fi unul special.
„Va fi un meci special pentru mine. Mă bucur că am ocazia sa evoluez împotriva unei echipe la care am trăit momente extraordinare. Acest test reprezintă o șansă pentru tinerii jucători din echipa noastra să arate ca au valoare, iar noi vom incerca să-i multumim pe spectatorii prezenți la meci printr-un spectacol de calitate”, e de părere Miclauș.

Ghișa : „Dăm gol, sigur!”

Patronul „virusilor”, Aurelian Ghișa, e sigur că echipa lui dă macar un gol contra CFR-ului. „Va fi o partida foarte frumoasă. Este un test deosebit de util pentru echipa noastră deoarece nu în fiecare zi ai ocazia sa joci impotriva campioanei României, chiar dacă unii dintre jucătorii ei vor fi plecați pentru meciul de Ligă. Sunt convins că le vom ține piept și că vom marca cel puțin un gol”, e de părere „Doctorul”.
Virușii au un start bun de campionat în C5 și după 3 jocuri sunt pe locul 2 la egalitate cu FC Hunedoara, liderul seriei. Sănătatea a bătut pe SESO C Turzii în ultima etapa cu 3-1 pe Clujana, noua „casa” a virusilor din acest sezon.

CIFRA

11
jucători are Sănătatea în lotul lărgit ce de-a lungul timpului au evoluat sau s-au format la CFR Cluj: Cârlan, Costin, C. Rus, Miclauș, Crețu, S. Tothăzan, T. Tothăzan, Mariș, Bucur, Ghiorma, Kis

Articol scris de Claudiu RUS

17 Sep. 2012, 20:58 Stiri
Pe aceeași temă