Șase trialiști reținuți de Velcea la noua ACS Poli!

21 Jul. 2012, 13:13 Pregătiri, amicale
Șase trialiști** reținuți de Velcea la noua ACS Poli!
Peste 20 de jucători au fost în atenția antrenorilor timișoreni la trialul organizat vineri lângă „Dan Păltinișanu” în ziua în care clubul a fost constituit juridic. Antrenorul Valentin Velcea a reținut pe șase dintre aceștia pentru următoarea perioadă: Coca, Rain, Poiană, Vădrariu, Anagor și Kharbat.

Față de joi, jucătorii aflați în probe au fost împărțiți în două grupe, fiind completați totuși cu câțiva fundași care erau deja în grupul ACS Poli. Lotul a fost următorul: Coca, Rain – Vucea, Mânecan, Opriș, Dubei, Aldea, Negruț, Apeke – Ștefan, Inaede, Moga (Mediaș II), Gabriel, Miki, Făget, Pătrașcu, Poiană, Sabău, Vădrariu, I. Boldea – Anagor, Kharbat, Voicu (Mediaș II), Niță și Fotescu.

La jocul școală s-a remarcat pentru învingători (cu 4-2) Joseph Anagor (ex-Caransebeș), cu o dublă. Nigerianul fiind de altfel și reținut deocamdată pentru echipa a doua împreună cu israelianul Ayman Kharbat (ex-CFR II Cluj). Daniel Vădrariu e un alt jucător interesant aflat în vizorul lui ACS Poli, fotbalistul de 22 de ani a mai evoluat în Liga I la Astra Ploiești. În fine, Cristian Poiană a evoluat ultima dată la Chindia în Liga a II-a și e mijlocaș.

Velcea: „E foarte greu să spun că vor fi jucători aproape de obiectivul propus”

Antrenorul lui ACS Poli a vorbit reținut despre posibilii jucători ce ar putea fi luați după trial dar nu a fost complet dezamăgit de ce a văzut. „Obiectivul echipei noastre e revenirea pe prima scenă ori ce am văzut azi și ieri e foarte greu să spun că vor fi jucători aproape de obiectivul propus. Nu am fost foarte dezamăgit pentru că probabil o să opresc unul sau doi jucători pentru a intra în contact cu echipa mare și a începe pregătirile, unii nu sunt nici cu pregătirea la zi. Jucătorii de culoare se remarcă prin calitățile fizice dar trebuie să avem în vedere și balonul, putem spune că dacă-i controlăm puțin la vârstă și permisul de muncă, putem să ne îndreptăm atenția spre un jucător de culoare. Am putea să ne îndreptăm atenția către un Vădrariu, a mai avut contact cu Liga I, și a promovat cu Ceahlăul. Poiană a fost un jucător constant, ultima dată la U Cluj. Dar ei trebuie să confirme”, a declarat Velcea.

Antrenorul timișorenilor a adăugat că are și motive de optimism: „Tocmai am primit o veste importantă, că s-ar fi constituit noul club, în rest nimic deosebit. Și eu aștept cu nerăbdare să pun pe tapet un program, un cantonament dacă s-ar putea, timpul ne presează, e extrem de scurt”.

Duminică de la ora 10 e programat la stadionul „Dan Păltinișanu” un nou amical, în care sunt așteptați să joace mai mult tinerii, împotriva celor de la „Marcel Băban” Jimbolia (L4 Timiș).

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

21 Jul. 2012, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă