Șase fariști au diverse probleme medicale la finalul primului cantonament. „Marinarii” dispută azi primul amical din 2015

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 10:33 Pregătiri, amicale
Șase fariști au diverse probleme medicale la finalul primului cantonament.**

FC Farul încheie primul cantonament centralizat din această iarnă cu o serie de jucători ce acuză diverse probleme medicale. Șase fotbaliști din lotul păstrat de Marian Dinu nu vor fi folosiți în primul amical al „marinarilor” din 2015. Florin Pătrașcu, Miron, Caciandone, Băjan, Igiroșanu și Valentin Ion nu vor juca astăzi, de la ora 11:00, împotriva formației Axiopolis Cernavodă, viceliderul Seriei Vest a Ligii a IV-a Constanța.

Conform Ziua de Constanța, Florin Pătrașcu se confruntă cu o răceală puternică și ar putea să se antreneze doar cu preparatorul fizic Gheorghe Avram, în timp ce Miron s-a ales cu o lovitură la genunchi în jocul-școală de pe terenul sintetic, problemă care s-a agravat, și are stabilit un program de pregătire lejer. În cazul lui Caciandone, acesta trebuie să repete un control cardiac în urma vizitei medicale efectuate luni, iar Băjan e menajat pentru ca vechea sa problemă la tendon să nu recidiveze. Igiroșanu e și el bolnav și a fost trimis acasă din cantonament, pentru tratament, iar Valentin Ion are o leziune fibrilară și a primit șapte zile de pauză.

În privința celui de-al treilea portar, tânărul Dinu, s-a luat hotărârea să nu fie deplasat la meci, ci să fie lăsat acasă, la antrenament.

Fariștii mai au programate deocamdată încă trei jocuri de pregătire. Sâmbătă, 14 februarie, pe stadionul „Farul”, de la ora 11:00, constănțenii dispută un nou amical, cu Delta Dobrogea Tulcea. Miercuri, 18 februarie, vor întâlni pe Înainte Modelu, la Constanța, și sâmbătă, 21 februarie, pe Dunărea Călărași, în deplasare.

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 10:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă