Sărbătoare la Botoșani, echipa e gata pentru noul sezon al Ligii a II-a

13 Aug. 2011, 10:48 Pregătiri, amicale

Ieri, la Botoșani, a fost zi de sărbătoare. Oficialii echipei de fotbal din localitate au organizat un adevărat spectacol pe stadionul Municipal. Scopul: prezentarea lotului de jucători cu care FC Botoșani va aborda noul sezon competițional al Ligii a II-a, cât și ultimul meci din această pregătire.

Evenimentul care a dat start zilei de sărbătoare de la Botoșani a fost prezentarea lotului pentru campionatul 2011-2012. În aplauzele spectatorilor prezenți în tribunele stadionului Municipal, fiecare jucător a pătruns pe teren și a oferit câte o minge și un tricou.

A urmat meciul amical contra formației FCM Dorohoi, nou promovată în liga a III-a, pe care l-au câștigat fără emoții, scor 4-0, grație reușitelor lui Flavius Chișu (32), Tudor Homneac (36), Poverlovici (54) și a lui Nedjelkovic (59).

Surprizele au continuat și în pauza jocului de verificare, atunci când patru cai ai fermei finanțatorului Valeriu Iftime au ținut publicul „în priză” prin demonstrațiile de pe pista de atletism a stadionului.

Pe lângă toate acestea, de la evenimentul organizat pe arena botoșăneană nu au lipsit nici majoretele, jongleriile cu mingea sau demonstrații de Kangoo Jumps și beatbox.

Iată lotul, staful și conducerea echipei FC Botoșani pentru nou sezon al Ligii a II-a:

Portari: Andrei Rohetki, Vasile, Prisacă, Mihai Listaru
Fundași: Andrei Patache, Daniel David, Răzvan Atudorei, Ionel Țabără, Florin Acsinte, Ciprian Dinu, Andrei Poverlovici, Valeriu Bordeanu
Mijlocași: Alexandru Vrabie, Gabriel Vașvari, Adrian Boroștean, Ștefan Nicolae, Dan Văscan, Lucian Matiș, Mihai Bordeianu
Atacanți: Eduard Sandu, Tudor Homneac, Marius Matei, Florin Chișu

Antrenor principal: Marius Popescu
Antrenori secunzi: Alin Bejan, Valeriu Bordeanu
Antrenor cu portarii: Mihai Nădăban
Maseur: Silviu Siminiciuc
Kinetoterapeut: Ionuț Brânzei
Medici: Petrică Rădăuceanu, Bogdan Ursu

Președinte: Valeriu Iftime
Președinte executiv: Cornel Șfaițer
Vicepreședinți: Victor Mihalachi, Doru Popa
Director executiv: Dumitru Brânză
Director de marketing: Alexandru Chirilă

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: btonline.ro

13 Aug. 2011, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă