Șapte meciuri amicale pentru FC Hunedoara

07 Feb. 2012, 13:44 Pregătiri, amicale
Șapte meciuri amicale** pentru FC Hunedoara

În cele patru săptămâni (inclusiv aceasta în care ne aflăm) care au rămas până la reluarea campionatului FC Hunedoara va susține 6 meciuri amicale în compania unor formații din Ligiile a II-a, a III-a și a IV-a.

Primul joc test este programat chiar mâine, de la ora 11:00, la Hunedoara (pe terenul de zgură) în compania formației Europa Alba Iulia (locul 2 în Liga a IV-a Alba). Următorul amical va avea loc sâmbătă, 11 februarie, în deplasare la Național Sebiș (locul 12 cu 16 puncte în C5). Pentru FC Hunedoara vor urma două partide în compania unor echipe din Liga a II-a, Seria a II-a: miercuri, 15 februarie, cu Unirea Alba Iulia (locul 6 cu 22 de puncte), la Hunedoara respectiv vineri, 18 februarie cu Luceafărul Oradea (locul 10, 19 puncte) în deplasare. Pe 22 februarie este programat „returul” cu Național Sebiș, la Hunedoara pentru ca în ultimul meci programat pe 25 februarie, cu o săptâmână înainte de startul returului FC Hunedoara să joace, în deplasare, contra unei echipe din Liga a IV-a Hunedoara.

Până acum FC Hunedoara a jucat un singur amical, scor 0-1, cu Nova Becicherecu Mic, în timpul cantonamentului centralizat de la Băile Herculane.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

07 Feb. 2012, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă