Săptămână albă pentru FCM

14 Feb. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale
Săptămână albă** pentru FCM

Jucătorii FCM Bacău au pus punct stagiului de pregătire centralizată, dar nu au scăpat de antrenamentele în care se urmărește acumulările de ordin fizic. Din cauza căderilor mari de zăpadă, antrenorul „galben-albaștrilor”, Gheorghe Poenaru a modificat structura ședințelor de pregătire.

„Suntem nevoiți să punem accent, în continuare, pe pregătirea fizică. În această perioadă, proporția ar fi următoarea: 60 la sută fizic și 40 la sută tehnico-tactic. Oricum, programul va fi condiționat de condițiile meteo”, a explicat tehnicianul băcăuan.

Cu balonul, la…balon

Gheorghe Poenaru a hotărât ca în zilele în care sunt programate câte două antrenamente, ședințele de pregătire de dimineață să fie diferențiate. „Într-o zi ne vom axa pe alergări, în următoarea vom merge la balon pentru a lucra cu mingea pe teren acoperit. Cert este că antrenamentele de după-amiază vor fi singurele care vor avea un profil fix: vom lucra în sala de forță”, a precizat antrenorul „galben-albaștrilor”.

Sâmbătă, cu Ceahlăul II

Pentru FCM Bacău, această săptămână albă – la propriu și la figurat – a început ieri cu un antrenament fizic și se va încheia sâmbătă, cu un joc de verificare contra Ceahlăului II, la Piatra Neamț. „Ținând cont că vom juca pe teren sintetic, sunt convins că suprafața de joc se va prezenta în condiții bune. Important este că, pentu moment, am scăpat de ger. Acum nu ne rămâne să sperăm că ne vor mai slăbi și ninsorile”, a concluzionat Poenaru.

Sursa: Deșteptarea

14 Feb. 2012, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă