Șanse mici pentru mehedințeni: „Suntem într-un impas total”

Șanse mici pentru mehedințeni:**

După ce a încheiat prima parte a sezonului cu „forcepsul”, clubul cu sediul la Valea Copcii nu mai are niciun ban în cont și se află în imposibilitatea de a-și relua pregătirile.

Cu un singur salariu primit în ultima jumătate de an, jucătorii nu mai vor nici ei să se prezinte la reunire, iar majoritatea își caută deja alte angajamente. Cel mai aproape de un tranfer important se află mijlocașul Costinel Stanciu, dorit de liderul Național Sebiș, cu care Minerul Mehedinți a remizat în etapa a III-a, scor 0-0.

Oficialii de la Valea Copcii încă mai speră într-un miracol, însă sunt conștienți că fără implicarea autorităților locale echipa nu va putea începe returul. „La ora actuală, suntem în aceeași situație în care ne regăseam la finalul turului: adică într-un impas total. Nu am găsit și nici nu avem vreun semnal că cineva dorește să ne ajute să încheiem sezonul și aici mă refer fie la autoritățile locale, fie la un patron. Probleme au existat în această iarnă și la Minerul Motru, dar la ei s-au găsit soluții și au făcut un parteneriat cu Pandurii Târgu Jiu. La noi, nu știu dacă se vrea să avem o echipă locală, la care iubitorii fotbalului să poată merge la stadion.  După cum se știe, Mehedințiul nu e reprezentat la nivel național de niciun sport de echipă. Noi, Minerul, suntem singurul club, dar nu știu pentru cât timp. Începem să intrăm în impas și din punct de vedere al pregătirii. Toate echipele din serie și-au reluat actvitatea”, a spus directorul sportiv Gheorghe Doinea.

Liga a III-a se va relua pe 7 martie, iar Minerul Mehedinți ar trebui să joace în prima etapă a returului la Ișalnița, cu ACS Viitorul Municipal Craiova.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă