Săndoi trage ultimele concluzii în privința jucătorilor aflați în probe la FC Argeș cu ocazia amicalului cu Unirea Bascov

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 15:08 Pregătiri, amicale
Săndoi trage ultimele concluzii** în privința jucătorilor aflați în probe la FC Argeș cu ocazia amicalului cu Unirea Bascov

FC Argeș va începe mâine seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Echipa piteșteană va întâlni joi, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Bradu, pe Unirea Bascov, liderul Ligii a 4-a Argeș. Acesta este primul test de verificare pe care alb-violeții îl dispută în această perioadă precompetițională din totalul de șapte stabilite de stafful tehnic.

Principalul grupării din Trivale va testa în acest amical mai mulți jucători care se află în probe. În funcție de randamentul pe care îl vor da fotbaliștii, Emil Săndoi va decide dacă îi va opri sau nu în lotul cu care va începe returul campionatului.

În altă ordine de idei, piteștenii au început de marți cantonamentul pe plan local. Argeșenii au programate zilnic câte două ședinte de pregătire, cu excepția zilelor în care au de disputat meciuri de verificare. Jucătorii se antrenează la stadionul „Nicolae Dobrin”, dar și pe sinteticul de la Bradu. Pentru a proteja jucătorii de ger, oficialii clubului au luat decizia de a efectua unele antrenamente tehnico – tactice la balonul acoperit din parcul Ștrand, iar ședințele de recuperare să se facă și la Bazinul Olimpic din Pitești.

Al doilea test, duminică

Meciul de joi cu Unirea Bascov nu va fi ultimul pe care FC Argeș îl va disputa în această săptămână. Alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 15:00, pe FC Aninoasa, echipă de Liga a 3-a, colegă de serie cu Atletic Bradu și CS Mioveni II, reprezentantele județului Argeș în acest eșalon fotbalistic al țării. Confruntarea cu dâmbovițenii se va disputa tot pe terenul sintetic de la Bradu care se prezintă în condiții foarte bune.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 15:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă