Săndoi le-a găsit scuze jucătorilor săi pentru repriza mai puțin bună din amicalul cu Real Bradu: „E o stare de oboseală”. Ce spune despre concurența pe posturi

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 11:38 Pregătiri, amicale
Săndoi le-a găsit scuze jucătorilor săi pentru repriza mai puțin bună din amicalul cu Real Bradu:

FC Argeș s-a impus doar cu 2-0 în primul amical desfășurat în 2019, în fața echipei Real Bradu, din Liga a 4-a Argeș. Emil Săndoi a avut nemulțumiri față de ceea ce au arătat jucătorii săi în prima repriză, dar le-a și găsit imediat scuze.

„Scorul contează mai puțin în aceste meciuri de verificare. Era o stare de oboseală care este normală pentru că am făcut câte două antrenamente. Și ieri a fost o zi foarte grea și cred că s-a văzut asta în joc. E normal să fie așa pentru că suntem în perioada de pregătire. Am fost puțin nemulțumit în prima repriză, pentru că am pierdut foarte multe mingi cât se poate de ușor. Jucătorii au scuze, pentru că este o stare de oboseală. A doua repriză ne-am adaptat mai bine. Am avut o posesie, am avut și o progresie. Un test bun, având în vedere că e primul amical pe care îl disputăm. Suntem puțin dezavantajați de acest aspect. Sâmbăta trecută am încercat să jucăm, dar vremea nu ne-a permis, iar miercuri au mai apărut niște situații neprevăzute. Sper ca și acelea să fie rezolvate de acum încolo și să nu se mai întâmple așa ceva. Așteptăm și celelalte jocuri amicale. Depinde de jucători cine se va impune pentru un post de titular. Este o concurență în momentul de față la echipă și sunt convins că va fi benefică. Sperăm să ne pregătim la fel de bine și în continuare”, a spus Săndoi, după testul cu Real Bradu.

Buhăescu, eliminat

Jocul de sâmbătă nu a fost lipsit de incidente. Golgheterul Vasile Buhăescu nu a terminat meciul cu Real Bradu pe teren. Introdus ca titular, atacantul a stat pe teren doar 43 de minute, fiind eliminat direct după un duel cu un adversar, în care a protestat la decizia centralului Robert Avram.

La pauza meciului, Buhăescu s-a împăcat cu arbitrul, cerându-și scuze pentru ieșirea nervoasă pe care a avut-o la faza eliminării sale.

Amicale cu Clinceni și Unirea Bascov în această săptămână

Dacă după amicalul cu Real Bradu au încheiat stagiul de pregătire de la Curtea de Argeș, iar duminică au primit liber, de astăzi, jucătorii Argeșului vor începe de astăzi cel de-al doilea cantonament, pe care îl vor efectua pe plan local.

Alb-violeții se vor pregăti la stadionul „Nicolae Dobrin” și pe sinteticul de la Bradu. Piteștenii vor termina această săptămână cu un nou meci de pregătire, programat sâmbătă, cu Unirea Bascov. Până atunci, miercuri, de la ora 12:00, la Pitești, FC Argeș are un amical cu colega de campionat Academica Clinceni.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 11:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă