Săgeata s-a reunit sub o nouă conducere! Noul finanțator vrea promovarea

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 17:40 Pregătiri, amicale

În această după-amiază, pe stadionul „Flacăra”, s-a reunit lotul divizionarei secunde Săgeata Năvodari în vederea reluării pregătirilor pentru retur. La primul antrenament pe acest an a fost prezent și noul finanțator al echipei, Nicu Babu (foto mic), cel care a anunțat că obiectivul este promovarea în Liga I. Până la finalul săptămânii, Babu urmează să prezinte noul antrenor principal și noul președinte.

Până atunci, antrenori secunzi vor fi Mihai Guliu și Gică Butoiu, foști la Eolica Dobrogea, în timp cu fostul antrenor principal, noul finanțator va avea o discuție cu principalul Aurel Șunda pentru rezilierea contractului.

Nicu Babu este un tulcean, care locuiește la Constanța, are mai multe afaceri imobiliare și va fi ajutat financiar de mai mulți prieteni aromâni care au sponsorizat și echipa Săgeata Stejaru, dar va primi și sprijinul autorităților locale din Năvodari.

Pe 28 ianuarie, Săgeata Năvodari va pleca într-un cantonament montan la Bușteni, iar în februarie este programat al doilea cantonament, în Antalya.

Au fost prezenți la reunire următorii jucători: Vlad Gordin, Florin Olteanu și Adrian Viciu – portari, Florin Bold, Gheorghe Goșa, Sergiu Bar, Florin Popa, Ilie Mușuroia, Liviu Rusu – fundași, Theo Șamata, Ciprian Cazan, Vali Apostol, Ovidiu Vezan, Alex. Pleniceanu – mijlocași, Marius Tigoianu, Dorel Zaharia, Dejan Pecarov, Bogdan Oprea, Marius Jianu – atacanți. Ivorianul Alassane Diaby va ajunge la Năvodari peste două zile.

Față de jucătorii pe care Săgeata s-a bazat în tur, în retur nu vor mai face parte Florentin Tudorache, Iulian Soldat și Iulian Muscă, reveniți la Academia „Gheorghe Hagi”, iar Roberto Dumitru se întoarce la Pandurii Tg. Jiu.

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 17:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă