Reunire cu doar 11 jucători la Farul. Guliu vine cu cel puțin trei jucători și speră la promovare

FC Farul a sunat adunarea în această dimineață la stadionul din bulevardul „Primăverii”. Gruparea constănțeană a avut doar 11 jucători la primul antrenament din 2016, restul dintre cei convocați fiind absenți din cauza drumurilor blocate de zăpadă. Însuși președintele Auraș Brașoveanu nu a fost prezent la reunire.

Printre jucătorii prezenți la reunire și care au făcut alergări alături de secundul Ion Barbu s-au numărat Cristocea, Pătrașcu, Băjan, Vieru, I. Dinu, Suciu sau Țăranu.

Numit în această iarnă în funcția de manager sportiv, Mihai Guliu a fost și el prezent la stadionul Farul și a vorbit despre venirea sa la echipa din Liga 2, dar și despre achiziții. „Din cauza problemelor cu drumurile nu au venit toți jucătorii, au venit doar o parte dintre ei. De abia aștept și eu să-i cunosc. Sperăm că va fi bine, să ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus și să ne ținem de promisiune. Am promis că o să vină Vezan, Popa și Tigoianu și sunt pe drum toți trei. Vom vedeam când vor semna contractele și sper să fie bine. Despre jucătorii de la Steaua poate să vorbească doar patronul clubului, deoarece el a vorbit și el știe. Este o provocare mare pentru mine să vin la Farul, mai ales că am venit cu gânduri foarte bune, să atingem obiectivul, exact cum am făcut la Săgeata Năvodari, unde am avut înțelegere mare. Sper ca Giani să ne ajute, așa cum și noi îl vom ajuta pe dânsul cu tot ce am promis, să ajungem în Liga 1 pentru că acolo e locul echipei Farul Constanța”, a spus Guliu.

Săptămâna trecută, golgheterul Farului, Sorin Ghițu, a purtat negocieri pentru un transfer la FC Brașov, însă această mutare a picat. Antrenorul Constantin Gache a ținut să precizeze că Chițu va rămâne jucătorul Farului, chiar dacă momentan este liber de contract. „Atunci când rămân liberi de contract, toți fotbaliștii au voie să negocieze cu orice echipă. Din câte știu, atât Chițu cât și Bratu vor reveni la Constanța”, a spus Gache.

Conducătorii de la FC Farul încă nu au stabilit programul de pregătire pentru următoarea perioadă, aceștia urmând a hotărî dacă echipa va pleca sau nu într-un cantonament.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Pe aceeași temă