S-a terminat vacanța pentru jucătorii de la Rapid. Ce jucători va avea Tudoreanu la reunire

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:22 Pregătiri, amicale
S-a terminat vacanța pentru jucătorii de la Rapid.** Ce jucători va avea Tudoreanu la reunire

După șase săptămâni de vacanță, fotbaliștii echipei Rapid CFR Suceava revin la pregătire în această după-amiază, de la ora 17.00, pe stadionul Areni. Sucevenii au amânat startul pregătirii cu câteva zile, după ce Federația Română de Fotbal a stabilit data de începere a noului sezon în Liga a II-a pentru 29 august, cu o săptămână mai târziu decât se anticipa inițial.

Față de sezonul trecut, în perioada de pauză nu au apărut schimbări majore în lot, jucători ce au părăsit gruparea suceveană fiind Plecanciuc, plecat liber de contract la FC Clinceni, Alexandru Buziuc, revenit la Gaz Metan Mediaș, și Romeo Soare. În același timp, a revenit la Suceava portarul Vlad Hânțescu, jucător ce a mai fost acum două sezoane la Rapid, iar în sezonul trecut a fost în lotul celor de la FC Voluntari, el fiind împrumutat de la Academia Gheorghe Hagi.

La reunirea de astăzi se vor prezenta aproximativ 15 jucători, majoritatea evoluând și-n sezonul trecut, mai exact, portarii Cătălin Pascal și Vlad Hânțescu, și jucătorii Daniel Bălan, Radu Sava, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, George Apostol, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Cătălin Golofca, Adrian Gheorghiciuc, Dragoș Sfrijan, Răzvan Bîgu și Mircea Negru, la care se vor adăuga juniorii sub 19 ani ce sunt în vederile antrenorilor suceveni.

Rapidiștii își doresc patru sau cinci jucători sub 19 ani

Federația Română de Fotbal a schimbat în acest an câteva din regulile de desfășurare a partidelor din Liga a II-a, una dintre ele privind juniorii din lotul echipelor. Astfel, dacă până acum, formațiile din eșalonul doi erau obligate să aibă în teren pe toată durata partidei doi jucători sub 21 de ani, din acest sezon vor trebui să aibă doi jucători sub 19 ani. Din aceste motive, conducerea tehnică a rapidiștilor au căutat să înregimenteze juniori născuți în anii 1996 – 1998.

„Avem în vizor mai mulți juniori, dintre care ne dorim să oprim în lot patru sau cinci jucători. Avem doi fotbaliști de la Roman, unul de la Fălticeni, ce a jucat în sezonul trecut la Brăila, unul din Horodnic, dar și mai mulți din Suceava. În același timp suntem în discuții cu doi atacanți experimentați, dar și cu un fundaș central. În această săptămână vom vedea ce juniori oprim și în funcție de asta vom încerca să definitivăm lotul cu care vor porni la drum în noul campionat”, a explicat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

După o perioadă de reacomodare la efort, lotul echipei Rapid CFR Suceava va pleca la Poiana Negri într-un cantonament montan de 10 zile. Mai mult, până la începerea noului sezon, pe 29 august, sucevenii și-au propus un număr de opt meciuri de pregătire cu echipe din zonă, printre care se numără cealaltă reprezentantă a județului în Liga a II-a, Bucovina Pojorâta, Ceahlăul Piatra Neamț și Bacău.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă