S-a reunit și Callatisul!

09 Jul. 2012, 18:24 Pregătiri, amicale
S-a reunit și Callatisul!

Astăzi a avut loc reunirea lotului divizionarei secunde, Callatis Mangalia în vederea reluării pregătirilor pentru viitorul campionat. Sub conducerea antrenorului Mugurel Cornateanu, pe terenul de la Neptun, au avut loc antrenamente pentru readaptarea organismului la efort. Până pe 16 iulie antrenamentele vor continua la Mangalia după care se va intra într-un cantonament centralizat la Neptun cu jocuri de verificare la Albena, în Bulgaria.

Față de ediția trecută nu mai fac parte din lot portarul Cristian Mitrea, fundașii Răzvan Damian, Radu Cureteu și Florin Naziru, mijlocașii Cristian Bardu, Robert Lupu și Andrei Sin și atacanții Nicolae Hertu și Adrian Crăciun.

Sunt discuții cu câțiva jucători, iar la venirea nou-promovatei în Liga I, Viitorul Constanța, din Turcia vor mai fi împrumutați câțiva jucători la Callatis.

Antrenorul Mugurel Cornățeanu își dorește ca în două săptămâni să aibă creionat lotul cu care va aborda noul campionat, iar președintele Neculai Tănasă este mulțumit de colaborarea pe care o are cu noul primar al orașului Mangalia, Radu Cristian.

Articol scris de Cătălin DONOSE

09 Jul. 2012, 18:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă