Rufă joacă tare: 10.000 de euro de jucător, primă de promovare

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:15 Pregătiri, amicale
Rufă joacă tare:** 10.000 de euro de jucător, primă de promovare

Venirea patronului în Valea Domanului după o perioadă destul de lungă în care s-a tot lăsat așteptat pare să fi detensionat atmosfera la echipa antrenată de Daniel Oprița. Dacă până vineri fotbaliștii se plângeau din cauza problemelor financiare, acum, Cătălin Rufă pare să fi dat peste un sac fără fund. Depinde doar de jucători dacă bagă sau nu mâna în el!

Cătălin Rufă a stat două zile în Reșița, timp suficient pentru a rezolva cele mai importante probleme cu care s-a confruntat echipa. În primul rând, vineri, după amicalul cu Mamma Mia Becicherecu Mic, câștigat de rosso-neri cu 2-0 datorită dublei semnate de Buhăescu, a plătit mare parte din restanțele financiare către jucători. În al doilea rând, a pus la punct lucrurile cu antrenorul Daniel Oprița, fiind binecunoscut faptul că între cei doi a existat o comunicare nefirească în ultima perioadă.

Mai mult decât atât, le-a promis jucătorilor o primă consistentă în cazul în care vor produce surpriza și vor lua fața Timișoarei în lupta pentru promovare, luptă care nu ar trebui abandonată, mai ales că Fortuna Poiana Câmpina ne-ar putea apropia la doar patru puncte de violeți. „Salariile sunt la zi în proporție de 99 la sută. Lucrurile încep să fie în regulă. Am vorbit cu băieții și despre implicarea noastră în lupta pentru promovare. Le-am promis o primă. Le-am spus că nu au ca obiectiv promovarea, dar, dacă se poate, ar fi păcat să nu încercăm. Au o primă de 10.000 de euro. Am vorbit și cu Daniel Oprița, l-am asigurat că are toată încrederea mea și cred că totul e în regulă acum”, a declarat Cătălin Rufă.

Promisiunile lui Rufă nu par să fie întâmplătoare, ele bazându-se și pe suportul financiar care va veni aproape sigur, după cum spun ultimele informații, de la Consiliul Județean Caraș-Severin. De altfel, Sorin Frunzăverde a condiționat implicarea la Metalul de impunerea unui obiectiv clar: promovarea!

Și-au rezolvat problemele!

Venirea patronului în Valea Domanului îi face viața mai ușoară și lui Daniel Oprița, căruia nu i-a fost deloc ușor să alerge o echipă nemulțumită, neplătită și mai mult cu gândul în altă parte decât la programul de pregătire. În plus, în urma discuției avute, se pare că lucrurile sunt puse la punct și între cei doi. „E bine că a venit, ne-am spus ce aveam de spus și cred că lucrurile vor fi în regulă. Trebuie să lăsăm discuțiile și să ne apucăm de treabă. Vom mai vorbi despre jucători, despre cine pleacă, despre cine mai vine”, a declarat antrenorul Metalului.

Voia meciuri mai tari!

În ceea ce privește meciul amical cu echipa din Becicherecu Mic, Daniel Oprița a vorbit despre un test util, cu o echipă bună. „Mă bucură rezultatul, dar mai trebuie puse la punct relațiile de joc, pentru că sunt jucători noi și în cele două săptămâni până la începerea campionatului vom lucra la acest capitol. Mai sunt două sau trei posturi unde mi-aș mai dori jucători, în primul rând trebuie să ne acoperim cu jucătorii sub 21 de ani, pentru că acolo sunt probleme. Mi-aș fi dorit adversari mai tari, dar bine că i-am găsit și pe aceștia”, a mai spus antrenorul.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă