Rivalele din Bănie, U Craiova din Liga 1 și echipa lui Mititelu, din Liga 3, s-au antrenat alături. Cum au decurs ședințele de pregătire

Marius ANGHEL 09 Jul. 2019, 13:45 Pregătiri, amicale

Situație inedită petrecută astăzi, în Bănie, cu rivalele Universitatea Craiova și „FC U Craiova”, echipa lui Adrian Mititelu, antrenându-se una lângă cealaltă, în cadrul Centrului Turistic pentru Agrement și Sport Dolj, respectiv fosta bază „Aripile”, de lângă Aeroport.

Cei doi antrenori, Cornel Papură și Eugen Trică, foști coechipieri la Știința, au programat antrenamentele de la aceeași oră, iar autocarele celor două formații care activează în Liga 1, respectiv în Liga 3 au poposit în același timp în complexul sportiv.

Ședințele de pregătire au decurs normal, fără vreun incident.

Dacă echipa din Liga a 3-a, cea a lui Adrian Mititelu, care în acte are numele de U Craiova 1948 SA, se pregătește în mod regulat acolo, U Craiova din Liga 1 folosește baza tradițională a Științei, cea din Lunca Jiului, din partea opusă a orașului, dar Cornel Papură a programat un antrenament pe terenul sintetic de la „Aripile” pentru ca elevii săi se acomodeze cât de cât cu suprafața pe care vor evolua la Baku, în meciul cu Sabail, din primul tur preliminar al Europa League.

Universitatea Craiova joacă joi, de la ora 19:00, ora României, împotriva lui FK Sabail.

Cel mai probabil, echipa a doua a Universității Craiova și formația lui Adrian Mititelu se vor întâlni din nou în sezonul următor al Ligii a 3-a.  


Craiova din Liga 1 a ales să se antreneze azi pe sintetic


Craiova din Liga 3 se antrenează des la baza de pregătire „Aripile”

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: facebook Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Dolj

Marius ANGHEL 09 Jul. 2019, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă