Rică Neaga a ridicat standardele la Sebiș. Arădenii și-au stabilit ca parteneri de amicale pe FC Brașov, Unirea Tărlungeni sau CS Mioveni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jan. 2016, 11:36 Actualizat: 09 Jan. 2016, 11:36 Pregătiri, amicale
Rică Neaga a ridicat standardele la Sebiș.  Arădenii și-au stabilit ca parteneri de amicale pe FC Brașov, Unirea Tărlungeni sau CS Mioveni

Chiar dacă îi despart opt puncte de liderul ASU Poli Timișoara, sebișenii nu au renunțat la gândul promovării. Rică Neaga a preluat frâiele pe malul Crișului Alb și a ridicat puțin standardele atât în ceea ce privește lotul de jucători, dar și condițiile de pregătire. Bujor, Săulescu și juniorul Tomșa sunt primele transferuri ale „alb-albaștrilor”, care – însă – până la data reunirii (18 ianuarie) vor mai perfecta și alte mutări din rândul fotbaliștilor cu experiența ligii secunde.

Până una alta, cantonamentul de la Băile Tușnad a fost bătut în cuie și odată cu ele și câteva meciuri de verificare ce se vor disputa în acea perioadă. „Din 25 ianuarie și până pe 5 februarie ne vom pregăti în stațiunea montană din județul Harghita. Am legat și primele amicale, cu divizionarele secunde FC Brașov, Unirea Tărlungeni și CS Mioveni. Tindem spre Liga a 2-a, e normal să ne măsurăm forțele cu echipele care sunt deja acolo”, a mărturisit Călin Cojocaru, managerul sebișenilor.

Timp de 11 zile, cartierul general al sebișenilor va fi Hotelul Anna din stațiunea aflată la 650 de metri altitudine în Carpații Orientali.

Sursa: Sport Arad

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Jan. 2016, 11:36 Actualizat: 09 Jan. 2016, 11:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă