Reveniri pe banda rulantă la Delta Tulcea!

18 Jul. 2009, 18:51 Pregătiri, amicale
Reveniri pe banda rulantă** la Delta Tulcea!

După ce sezonul trecut au fost implicați în lupta pentru promovarea în Liga I, dar au terminat sezonul de abia pe locul 3, tulcenii au reluat pregătirile pentru noul sezon cu un cantonament la Conca Verde, loc tradițional pentru gruparea de pe Dunăre.

Început pe 13, cantonamentul va dura până pe 24 iulie și deja a cuprins un amical disputat azi cu Sportul Studențesc și pierdut la scor (0-4). Sub conducerea aceleiași echipe tehnice, Gache principal și Rusu secund, formația tulceană a suferit o serie de modificări la nivel de lot. Astfel, se pare că dintre jucătorii împrumutați de la Gloria Bistrița, Fl. Alexandru și Curtuiuș nu vor mai reveni. Dacă lui Furdui i-a fost prelungit împrumutul cu încă un sezon, în privința lui Paul Anton sunt speranțe mari că se va întâmpla același lucru. În schimb, au plecat cei doi stranieri ai echipei, ambii fiind transferați în Liga I: N’Kongue la Oțelul și Valdez la Astra.

 

O veste bună pentru echipa tulceană o constituie revenirea lui Coconașu, care, fiind la final de contract, a fost la un pas de a semna cu FCM Bacău și apoi Săgeata Stejaru. Surse din cadrul clubului susțin că sunt șanse foarte mari ca talentatul închizător să ajungă la o nouă înțelegere cu Delta.

 

Alte noutăți le reprezintă prezențele lui Pantelie și Mișelăricu în cantonament, ambii jucând în turul sezonului trecut pentru tulceni. Dacă pentru primul au fost demarate discuții pentru un împrumut de la Farul, cel de-al doilea a venit gratis fiind jucător liber de contract după ce și-a reziliat în urmă cu câteva luni înțelegerea cu Gloria Bistrița. La capitolul juniori, pe lângă Judeanu au mai fost promovați trei tinere speranțe: atacantul Florin Nițor (născut în 1991), mijlocașul central Aurelian Algiu și fundașul central Iulian Bratu (ambii născuți în 1992)

 

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

18 Jul. 2009, 18:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă