Reunire fără Augustin la Victoria Chirnogi

15 Jan. 2012, 12:41 Pregătiri, amicale
Reunire fără Augustin** la Victoria Chirnogi

Lotul Victoriei din Chirnogi se va reuni mâine, dar fără antrenorul Ionel Augustin. „Oneață” și-a reziliat contractul cu clubul de fotbal Victoria Chirnogi, „de comun acord”, așa cum au anunțat oficialii trupei din Chirnogi.

„Asta este. Mergem mai departe. Îi vom da credit lui Adrian Cristea și vom mai aduce câțiva jucători care să completeze „golul” rămas. Pentru noi, important este ca echipa să termine cât mai sus, să nu cădem mai jos de poziția a 5-a”, a afirmat Vasile Checiu, edilul localității Chirnogi.

Tehnicianul Adrian Cristea a fost secundul lui „Oneață” pe perioada turului. Cristea este unul dintre cei mai buni antrenori din județul Călărași. Acesta a avut mari performanțe cu o echipă care a părăsit harta fotbalistică, Phoenix Ulmu.

Cantonament la Predeal

După o săptămînă de antrenamente la stadionul din Chirnogi, fotbaliștii ar putea pleca într-un cantonament montan. Pînă acum nu a fost stabilită locația, dar este posibil să fie aleasă din nou „tabăra” Predeal ca în vara anului trecut. Chirnogenii au un retur de campionat mai ușor decât călărășenii. Trupa fostului technician Ionel Augustin a terminat pe locul 5 în tur, într-o serie grea. Lotul de jucători ar putea suferi mici modificări, fiind în vizor cîțiva jucători care s-ar putea alătura lotului. Victoria Chirnogi se va alinia la startul returului de pe poziția a 5-a din cadrul seriei a 2-a.

Lotul echipei Victoria Chirnogi: Iulian Răduță, Constantin Dumitrache, Costin Cucu, Sergiu Andrițoiu, Daniel Deacu, Valentin Crăciun, Costin Coman, Dragoș Bidirean, Gabriel Cotea, Florin Anton, Gabriel Iosofache, Virgil Drăghici, Răzvan Iordache, Gheorghe Ioniță, Florin Chiriță, Marian Floarea, Vasile Năstase, Marian Baicu.

Plecări: Alexandru Șelaru, Apostol Apostol, Cristian Panait, Ionuț Fătu.

sursa: sportcalarasean.ro

15 Jan. 2012, 12:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă