Reunire fără achiziții pentru FC Argeș!

11 Jan. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale
Reunire fără achiziții** pentru FC Argeș!

Fotbaliștii de la FC Argeș au început ieri pre­gă­ti­rea pentru partea secundă a acestei ediții de cam­pi­o­nat. La reunirea lotului au fost prezenți 24 de jucători, însă niciun nume nou față de cei cu care alb-vi­o­leții au terminat prima parte a sezonului.

Primul antrenament efectuat sub comanda lui Vi­o­rel Dumitrescu a fost unul de acomodare și a constat în câteva exerciții fizice și alergări ușoare. După a­ceea, alb-violeții au făcut o miuță. Fot­ba­liștii piteșteni vor începe pregătirea propriu-zisă în zilele urmă­toa­re, iar luni vor merge la Craiova pen­tru a efectua vi­zi­ta medicală la Policlinica Spor­tivă.

De la reunire a lipsit fundașul Marian Gar­niță, care are pro­ble­me me­di­cale cu dantura și se tratează în Spa­nia câte­va zile. Jucătorul se va alătura lotului la în­ce­pu­tul săp­tămânii ur­mătoare. Argeșenii se vor mai pre­găti la stadionul „Nicolae Dobrin” o săptămână, trebuind ca du­pă aceea să intre în cantonament, pentru două săptă­mâni, la Ba­­za Vulturilor din Trivale.

FC Argeș va dis­pu­ta pri­mul amical din această iarnă pe 4 fe­bru­a­rie, când va întâlni, de la ora 11, pe propriul teren, pe Da­mila Măciuca, echipă din Liga a III-a, pregătită de fo­stul stelist Erik Lincar. Alb-violeții vor mai ju­ca în a­ceas­tă iarnă cu Juventus București, CSM Râmnicu Vâl­cea și ALRO Slatina.

Lotul prezent la reunire:

# Portari: Dănuț Fundulea, Fla­vi­us Croitoru, Adrian Rusandu
# Fundași: Cătălin Tudor, Wa­la­ce da Silva, Octavian Ionescu, Ma­rius Botea, Marius Gherase, Marius Briceag, Andrei Cristian, Ciprian Ne­­goiță
# Mijlocași: Alin Popa, Cosmin Năstăsie, Alexandru Răuță, Monel Cîrstoiu, Leonard Manole, Roland Stănescu
# Atacanți: Dănuț Ivănică, Ma­rius Marius, Andrei Predoiu, Robert Beuran, Robert Stancu, Alin Coșa, Suchiu.

Sursa: Curierul Zilei

11 Jan. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă