Reunire direct în cantonament

01 Jul. 2009, 18:59 Pregătiri, amicale
Reunire direct în cantonament

Pentru nou promovata în eșalonul secund Tricolorul Breaza, startul pregătirilor pentru abordarea Ligii a II-a a fost stabilit, inițial, pentru data de 6 iulie. Numai că, din cauza lucrărilor de reamenajare a arenei din Parcul "Breaza", pentru ca aceasta să fie adusă la standardele impuse de noul eșalon în care se va evolua, primul antrenament a fost amânat cu o săptămână, pentru data de 13 iulie, Tricolorul fiind, din acest punct de vedere, ceea mai "întârziată" formație din Prahova.
 

Astfel, după reunire, o zi mai târziu se va pleca în cantonament centralizat la Sâmbăta de Sus, stagiul de pregătire fiind programat în perioada 14-25 iulie. La Sâmbăta de Sus, brezenii au avantajul terenului de joc, din Fagăraș, unde se pot desfășura antrenamentele tactice.
 

 

La Breaza sau la Câmpina

 

În nefericita situație în care lucrările de "cosmetizare" la arena din Breaza nu vor fi gata până la data disputării primei etape din Liga a II-a, programată în 15 august, oficialii Tricolorului se gândesc la o variantă de rezervă, pentru a-și disputa meciurile considerate "acasă". Astfel, în cazul în care finalizarea lucrărilor va întarzia, arena "Poiana", din Câmpina va găzdui formația din Breaza, unu-două meciuri, în funcție de necesităti.
 

 

Stăncioiu are obiective îndrăznete

 

Reconfirmat, verbal, în funcție, pentru cel puțin încă un sezon, antrenorul care a adus Tricolorul Breaza, în premieră, pe scena eșalonului secund, Florin Stăncioiu, se declară încrezător în privința parcursului elevilor săi în divizia B. Astfel, Stăncioiu spune că și-a propus o clasare între pozițiile 2-8, pentru sezonul viitor, obiectiv îndrăznet, dacă este să ținem cont de "cota" prahovenilor în acest moment.

 

Bridinel așteaptă 9 iulie

 

Diferendul dintre Tricolorul Breaza și Kaproni Boldești privindu-l pe jucătorul George Bridinel are mari șanse să se rezolve până în data de 13 iulie, atunci când echipa pregătită de Florin Stăncioiu își reia pregătirile. Asta pentru că judecarea "cazului Bridinel", la Comisia pentru Recurs Federal, din cadrul Federației Române de Fotbal a fost programată pentru 9 iulie, iar în cazul în care Tricolorul va primi înapoi jucătorul, acesta se va putea prezenta la primul antrenament. Deocamdată, jucătorul înclină spre a rămâne la Kaproni, dar cu siguranță că, atunci când nu va avea încotro, se va întoarce la Breaza.

 

Articol scris de Marian DIMA
 

01 Jul. 2009, 18:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă