„Returul nu se anunță deloc ușor”

12 Jan. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale

Nicolae Manea este sigur că Gloria va primi licență pentru Liga I, iar problemele financiare se vor mai rezolva odată cu judecarea cazului Moraes. Antrenorul Gloriei a vorbit la reunirea lotului despre planurile din această iarnă și despre problemele existente pe care unii dintre jucători le-au înțeles și alții nu.

„Am început o perioadă de reacomodare a organismului la efort, ne vom pregăti în continuare la stadion, unde vom face și un cantonament de 10 zile. Avem condiții bune, sală, terenuri, sper să ne ajute și vremea. Chiar dacă posibilitățile financiare nu sunt dintre cele mai bune, sper să plecăm și într-un turneu în Antalya, în februarie, unde să jucăm câteva meciuri. Aici nu prea putem, există riscul unor terenuri închețate și implicit al unor accidentări. Returul nu se anunță deloc ușor. Le-am spus băieților la reunire: ați făcut un lucru bun, ați jucat bine, trebuie s-o ținem tot așa, pentru că trebuie să promovăm și vom putea reuși numai prin evoluții bune.

Avem câțiva jucători în probe, de ei depinde să rămână în lot. Velcovici și-a depus memoriu, dar nu mi se pare normal. Toți au înțeles că este o situație mai dificilă și nu e normal ca el să facă notă discordantă. Dacă vrea să plece, să ne spună.

Sper să primim licența pentru prima ligă, să nu mai pățim ca anul trecut, altfel e păcat de munca noastră, nu mai avem niciun rost pe aici. Sunt sigur că o vom lua. În februarie se va judeca și cazul Moraes, dacă vin niște bani de acolo ne putem rezolva problemele.

Le mulțumesc jucătorilor că au înțeles situația, că au reușit să ajungă pe primul loc în serie, în condițiile în care nu au primit ce trebuia. Au luat niște bani de sărbători. E păcat să se ducă totul de râpă”, a spus Manea la reunirea lotului.

Sursa: Timp Online

12 Jan. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă