Remiză cu dureri de cap

17 Sep. 2012, 15:46 Pregătiri, amicale
Remiză cu dureri de cap

FC Argeș a jucat sâmbătă dimineața un meci amical împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, echipă ce se află în Liga a III-a din România. Meciul trebuia să fie un simplu test pentru piteșteni înainte de a veni jocul din campionat cu cei de la FCM Târgu Mureș, un adevărat moment al adevărului pentru alb-violeți. Având mai mulți jucători accidentați, piteștenii au fost nevoiți să improvizeze la acest meci și să folosească o echipă formată din mai mulți jucători tineri.

Partida nu a început tocmai bine, iar jucătorii echipei oaspete au reușit o deschidere de scor, numai că cei ce au rămas la timona partidei au fost tot piteștenii, aceștia continuând să exercite o presiune constantă asupra careului advers. La fel ca și în meciul cu Râmnicu Vâlcea, golul piteștenilor a venit tot de la un fundaș, acesta fiind marcat de către Marius Briceag, acesta restabilind egalitatea în prima repriză. La pauză a fost 1-1, dar exact cum a precizat de mai multe ori, Viorel Dumitrescu nu a fost foarte interesat de scorul final al meciului.

Numai că prioritatea și anume aceea de a nu avea jucători accidentați nu a putut fi dusă la bun sfârșit și asta după ce Adrian Voicu a suferit o accidentare destul de serioasă care îl va ține ceva timp pe tușă. Revenind la meci, FC Argeș a continuat să domine jocul și a mai irosit câteva ocazii de a marca, dar până la urmă totul s-a terminat la egalitate, scor 1 – 1. Pentru piteșteni va urma în campionat un meci în deplasare cu cei de la FCM Târgu Mureș, joc ce va conta pentru etapa a patra din Liga a II-a la fotbal.

„Nu contează scorul final al meciului!”

Antrenorul piteștenilor a declarat la finalul jocului că nu este deloc deranjat de scorul final al confruntării și că are alte motive pentru a fi supărat. „Pentru noi nu contează foarte mult scorul final al meciului. Am spus acest lucru și înainte de meci și susțin același lucru și acum. Nu conta foarte mult dacă noi obțineam sau nu o victorie. Important este să ne facem jocul nostru foarte bun pe terenul celor de la FCM Târgu Mureș. Din păcate au apărut și aceste probleme cu accidentarea lui Voicu și asta ne complică puțin calculele. Numai că noi o să vedem ce putem face și o să încercăm și acolo să obținem un rezultat pozitiv.”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

17 Sep. 2012, 15:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă