Redzepi: „Trebuie să lucrăm dublu pentru că știm ce ne așteaptă în retur”

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 15:26 Pregătiri, amicale
Redzepi:**

Fundașul macedonean al lui ACS Poli e încântat de condițiile în care s-a pregătit în această iarnă. Sakir Redzepi consideră că formația timișoreană a demonstrat că are valoare de prima ligă dar e totodată convins că partea a doua a sezonului va fi mult mai dificilă.

„A fost o perioadă foarte importantă pentru noi, am lucrat profesionist. Eu zic că am făcut tot ce ne-a cerut antrenorul. Practic noi trebuie să lucrăm dublu pentru că știm ce ne așteaptă în partea a doua a sezonului. Sunt satisfăcut că nu am pierdut niciun meci în această perioadă. Asta arată că suntem pe un drum bun, ținem ritmul. Și încercăm să dăm 100% ca la finalul sezonului să promovăm și de ce nu, să nu avem nicio înfrângere”, a declarat Redzepi.

Macedoneanul din defensiva lui ACS Poli așteaptă la rândul său reluarea campionatului și consideră că echipa a arătat în Turcia o forță specifică unei prim divizionare.

    „În Antalya totul a fost okay, începând de la hotel, am avut meciuri importante. Am scos rezultate bune și e relevant pentru că am jucat cu echipe bune, am arătat că avem forță să jucăm cu echipe de prima ligă. De acum ne interesează doar să înceapă campionatul și ne pregătim ca un colectiv pentru asta”
    Sakir Redzepi, fundaș ACS Poli

Fostul jucător al lui Kosice și Samsunspor, printre altele, s-a arătat încântat de noul său coleg, Ovidiu Petre, pe care-l cunoaște din campionatul Arabiei Saudite. „Pe Ovidiu Petre îl știu din Arabia, e un jucător foarte mare, de asemenea ceea ce e important e caracterul lui, mă bucur că joc cu el”, a mai spus macedoneanul.

523 de minute a bifat Sakir Redzepi în tur pentru ACS Poli, el a fost folosit atât ca fundaș central, cât și dreapta

ACS Poli va disputa următorul joc test, miercuri, de la ora 14, în Serbia, pe terenul ultimei clasate din SuperLiga, FK Smederevo.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă