Recașul e în stand-by! Asociere cu Poli?

26 Jun. 2012, 17:00 Pregătiri, amicale
Recașul e în stand-by!** Asociere cu Poli?
Nou promovata în Liga a II-a se află în vacanță dar viitorul ei a devenit incert după schimbarea administrației „Orășelului vinului”. Recășenii nu ar spune nu unei asocieri cu Universitatea Politehnica dar sunt determinați să continue și pe propriile forțe.

Conducerea clubului se va întâlni de abia joi cu primarul Teodor Pavel iar alb-verzii speră să fie susținuți la fel de puternic și de noua administrație a orașului. Alegerile au afectat deja echipa care se pregătește pentru cel mai important sezon din istorie. În loc de un cantonament afară, așa cum visau și jucătorii, „atleticii” au făcut un pas înapoi și vor merge la Herculane în perioada 15-25 iulie, după ce s-au pregătit la Băile Felix în ultimele sezoane. Incertitudinea financiară a blocat deocamdată și demararea lucrărilor de cosmetizare a arenei din Recaș.

„Vom avea joi o discuție cu noul primar și noua conducere a orașului. Sperăm să fim susținuți. Deocamdată suntem în vacanță, nu e nimic stabilit”, spune Ioan Miculaș, președintele lui AC Recaș. În cazul în care administrația locală nu va mai ajuta echipa aceasta riscă să fie doar o prezență meteorică în Liga a II-a, precum Fortuna Covaci.

Loc pentru Poli?

Ținând cont de situația ambelor grupări au apărut și discuții pe marginea unei asocieri a nou-promovatei cu Universitatea Politehnica, timișorenii urmând să preia societatea „curată” AC Recaș în Liga a II-a iar „verzii” să devină satelit alb-violet.

„Pe noi nu ne-a contactat nimeni în vederea unei astfel de asocieri. Nu am refuza o discuție. Oricum clubul va continua în Liga a II-a în forma actuală”, susține Miculaș. Zilele acestea recășenii au rămas fără vicepreședintele Ioan Ciobanu, care și-a preluat prerogativele de viceprimar în CL dar acesta ar putea reveni în sânul echipei dacă autoritățile continuă asocierea cu fotbalul.

Articol de Cornel BIHOLARI
Foto: BanatSport

26 Jun. 2012, 17:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă