Rapidiștii vor să se antreneze și nu au unde: „Ne vom axa pe meciuri amicale, încercând să jucăm, dacă se poate, doar în deplasare”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 11:52 Pregătiri, amicale
Rapidiștii vor să se antreneze și nu au unde:**

Fotbaliștii Rapidului au încheiat ieri stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, urmând ca de săptămâna viitoare să intre în cea de-a doua etapă a pregătirii de iarnă.

„Toată lumea s-a antrenat exemplar în cele zece zile petrecute la munte și țin să le mulțumesc jucătorilor pentru abnegația și seriozitatea de care au dat dovadă. Pentru joi avem programat un ultim antrenament la stadionul Areni, urmând ca fotbaliștii să primească liber pe durata weekendului”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Toate bune și frumoase, numai că programul de pregătire rămas până la startul sezonului oficial riscă să fie perturbat din cauza vremii nefavorabile și din lipsa unor terenuri de antrenament. „Asta-i cea mai mare problemă în momentul de față. Pe Areni nu putem să intrăm din dorința de a proteja suprafața de joc pentru meciurile din campionat, iar la Ițcani totul este o mocirlă. Realitatea este că în acest moment n-avem unde să facem un antrenament ca lumea. De aceea ne vom axa în perioada următoare pe meciuri amicale, încercând să jucăm, dacă se poate, doar în deplasare”, a precizat tehnicianul Rapidului.

Această stare de fapt nu le convine nici fotbaliștilor suceveni. „Chiar vorbeam între noi, în autocarul care ne-a adus de la munte, pe marginea acestui subiect, încercând să găsim soluții pentru rezolvarea problemei. E păcat că nu avem cum să ne antrenăm corespunzător, mai ales că ne așteaptă un retur de foc. Au mai rămas doar patru săptămâni până la startul sezonului de primăvară și noi încă nu am văzut mingea. Nu putem să facem doar alergări încontinuu, că nu ne pregătim pentru Olimpiadă”, a mărturisit Daniel Bălan, care a fost votat în ancheta site-ului Liga2.ro drept cel mai bun fundaș din eșalonul secund în turul campionatului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă