Rapidiștii transpiră din greu la Poiana Negri

Marius ANGHEL 23 Jan. 2015, 12:45 Pregătiri, amicale
Rapidiștii transpiră din greu la Poiana Negri

Fotbaliștii Rapidului se află acum în plină perioadă de pregătire centralizată, care constituie cea mai importantă etapă a pregătirii de iarnă. Sucevenii se află cantonați încă de la începutul săptămânii la Pensiunea Bella Vista din Poiana Negri, unde vor rămâne până miercurea viitoare.

În acest interval, antrenorul Bogdan Tudoreanu va pune accent pe antrenamentele cu caracter fizic, urmând ca abia după coborârea de la munte să se lucreze mai mult cu mingea. „Chiar dacă este o perioadă grea și obositoare pentru fotbaliști, să știți că atmosfera din lot este una foarte bună. Jucătorii sunt conștienți că este obligatoriu să tragă de ei la maxim în această etapă, tocmai pentru a le fi mai ușor în meciurile de campionat. Efectuăm câte două antrenamente zilnic, pe pantele care înconjoară pensiunea, dar și în sala de forță. Este foarte important că dispunem aici și de condiții foarte bune de recuperare după efort, având acces la bazin și la saună”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Îmbucurător este faptul că toți fotbaliștii care au terminat accidentați sezonul de toamnă, este vorba de Răzvan Bâgu, Valeriu Tiron și Florin Plecanciuc, se antrenează normal, la fel ca și nou venitul Alex Buziuc, care s-a aflat timp de trei luni în recuperare după accidentul auto suferit la sfârșitul lunii septembrie.

Miercuri, pe 28 ianuarie, chiar în ziua în care vor reveni de la Suceava, „alb-vișiniii” urmează să dispute primul meci test din 2015, pe Areni, în compania grupării de prima ligă FC Botoșani, cu începere de la ora 13.00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 23 Jan. 2015, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă