Rapidiștii trag din greu la Poiana Negri!

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale
Rapidiștii** trag din greu la Poiana Negri!

Antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu și Ion Buzoianu îi muncesc de zor pe rapidiști în cantonamentul de la Poiana Negri.

„Beneficiem de cele mai bune condiții de cazare și pregătire la Pensiunea Bella Vista. Efectuăm câte trei ședințe de pregătire zilnic, așa că fotbaliștii n-au timp decât pentru recuperare, masă și somn. Sper să nu apară probleme cu accidentările, astfel încât fiecare jucător să se poată antrena la maximum în această perioadă de acumulări fizice”, a declarat tehnicianul Rapidului, Ovidiu Murariu.

Pentru duminică, sucevenii au în plan și disputarea unui meci test, în compania grupării de Liga a IV-a Minerul Iacobeni.

La întoarcerea de la munte, pe 9 februarie, „ceferiștii” vor face o escală la Câmpulung Moldovenesc, pentru a susține un joc școală împotriva formației de Liga a II-a Dunărea Galați, aflată în cantonament  în localitatea suceveană.

Până la startul sezonului de primăvară, programat pe data de 9 martie, Rapid va mai mai disputa meciuri de pregătire cu Kosarom Pașcani pe 16 februarie, pe 20 februarie cu Sporting Suceava, cu Ceahlăul II Piatra Neamț pe 23 și 27 februarie și cu Petrotub Roman, pe 1 martie.

Ex-rapidistul Marinkovic a ajuns la FC Voluntari

După despărțirea de Rapid, produsă în această iarnă, fotbaliștii Cătălin Pascal, Sascha Marinkovic, Paul Bosancu, Vlad Gheorghiu și Andrei Duman sunt în căutarea altor echipe unde să-și continue cariera. Cel mai norocos pare a fi atacantul Marinkovic, care și-a găsit deja de lucru, urmând să îmbrace începând din retur tricoul formației FC Voluntari, care activează în Seria a III-a a Ligii a III-a. Mijlocașul Vlad Gheorghiu are așteptări mult mai mari, el fiind în discuții cu un impresar din Republica Moldova. Acesta a promis că-l duce în perioada imediat următoare în Turcia, pentru a susține probe de joc la mai multe formații din blocul ex-sovietic, care sunt cantonate în Turcia pe timpul pregătirii de iarnă.

Pascal e în discuții cu ACS Buftea

În ce-i privește pe Pascal, P. Bosancu și Duman, aceștia se antrenează momentan în localitate, sub comanda lui Mihai Guriță, împreună cu lotul grupării de Liga a III-a Sporting Suceava. „Deocamdată nu s-a pus problema ca cei trei să semneze cu Sporting. Fiind jucători liberi de contract, au cerut doar permisiunea să-i lăsăm să se antreneze alături de noi. Am văzut că se pregătesc cu seriozitate, pentru a fi în formă în eventualitatea în care va apărea vreo ofertă pe numele lor”, declarat managerul CS Sporting, Ciprian Anton.

Din informațiile noastre, portarul Cătălin Pascal s-ar afla pe lista de achiziții a echipei de Liga a II-a CS Buftea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă