Rapidiștii, ținuți în priză cu două amicale!

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 12:22 Pregătiri, amicale
Rapidiștii,** ținuți în priză cu două amicale!

Rapid CFR Suceava va urmari de pe margine urmatoarele doua etape programate in Liga a 2-a. Gruparea „ceferista” si-a reluat ieri antrenamentele, iar pentru a-i tine pe jucatori in priza, antrenorii Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu au programat doua meciuri amicale in aceasta minipauza competitionala.

Astfel, vineri, „ceferistii” vor disputa un joc de verificare in compania celor de la FCM Dorohoi, intalnirea urmand sa aiba loc cel mai probabil pe terenul „1 Mai” din cartierul Itcani. O saptamana mai tarziu, pe data de 29 martie, in cel de-al doilea amical, rapidistii ar urma sa-si masoare fortele cu Bucovina Radauti sau Kosarom Pascani, echipe care nu au programate partide oficiale in Liga a 3-a in acea vineri.

Antrenorii suceveni nu vor putea miza in testul cu Dorohoi pe aportul lui Preda, Pleniceanu si Morariu (foto), toti trei fiind menajati din cauza problemelor medicale. Acestora li se adauga mai vechii accidentati Zavoi si Golofca. „Preda, Pleniceanu si Morariu au luat o pauza de o saptamana. Sper sa-i avem apti la meciul cu Dunarea Galati”, a precizat directorul de competitii a Rapidului, Nae Grosu.

Dunarea, viitoarea adversara din campionat, va fi spionata de conducerea tehnica a „ceferistilor” sambata, atunci cand galatenii vor evolua pe terenul celor de la Botosani, in etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

La meciul de pe Areni cu Dunarea Galati, programat pe data de 6 aprilie, echipa suceveana va avea cu singuranta trei jucatori absenti, toti din banda dreapta. Daniel Balan mai are de ispasit doua etape de suspendare dupa episodul „Otopeni”, inlocuitorul sau Marius Dobos este suspendat dupa cartonasul rosu primit in meciul cu FC Botosani, in vreme ce Maradona Chiriac a adunat patru cartonase galbene.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă