Rapidiștii și-au programat trei jocuri amicale după stagiul de pregătire din Poiana Negri

Marius ANGHEL 22 Jul. 2014, 13:23 Pregătiri, amicale
Rapidiștii și-au programat trei jocuri amicale** după stagiul de pregătire din Poiana Negri

Gruparea Rapid Suceava se află de la începutul săptămânii trecute într-un stagiu de pregătire la Poiana Negri, unde va rămâne până vineri. Deoarece, din lipsă de adversari, nu s-a putut juca niciun meci test în această perioadă, oficialii clubului lucrează acum la programul de jocuri amicale din intersezon.

Prima partidă oficială a alb-vișiniilor este programată pe 27 august, în Cupa României, debutul în ediția 2014-2015 a Ligii a II-a urmând să se producă trei zile mai târziu.

„Deocamdată, am perfectat trei meciuri de pregătire, cu Ceahlăul II Piatra Neamț, pe 31 iulie, și cu FCM Dorohoi, pe 6 și 14 august. Programul va fi completat cu încă 3-4 jocuri, în compania unor formații de Liga a III-a din zona Moldovei, precum Kosarom Pașcani, Petrotub Roman, Cetatea Târgu Neamț sau Bucovina Pojorâta. De asemenea, așteptăm și răspunsul celor de la SC Bacău la invitația noastră, numai că acolo situația a devenit tulbure după arestarea primarului Romeo Stavarache”, a declarat organizatorul de competiții al Rapidului, Neculai Grosu.

După ce vor reveni de la munte, acolo unde s-a lucrat intens la aspectul fizic, fotbaliștii Rapidului vor primi liber până marți, când se va intra într-o nouă etapă a pregătirii de vară, aceea a meciurilor test și a antrenamentelor tehnico-tactice.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 22 Jul. 2014, 13:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă