Rapidiștii se reunesc în același efectiv. Tudoreanu: „Mi-aș dori să nu ne despărțim de nimeni”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 15:55 Pregătiri, amicale
Rapidiștii se reunesc în același efectiv.** Tudoreanu:

Gruparea de Liga a II-a Rapid Suceava va începe săptămâna viitoare pregătirile pentru sezonul oficial de primăvară. „A fost o vacanță binemeritată, după un sezon de toamnă foarte încărcat, dar cu rezultate foarte bune pentru echipa noastră. Aștept ca băieții să vină cu poftă de fotbal după o lună de vacanță în care au avut timp suficient să se odihnească, astfel încât în retur să avem evoluții la fel apreciate și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor suceveni”, a declarat antrenorul rapidiștilor, Bogdan Tudoreanu.

Așadar, „alb-vișiniii” vor relua antrenamentele luni, pe 12 ianuarie, urmând ca, după câteva zile de reacomodare la efort, să plece într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri, în intervalul 19-29 ianuarie.

După revenirea de la munte, echipa se va pregăti în localitate, perioadă pentru care se vor antama și 6-7 meciuri amicale.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapidul urmând să evolueze în deplasare, pe terenul formației Unirea Slobozia.

Nu vor exista surprize la reunirea lotului

Referitor la lotul de jucători, este foarte probabil să nu apară modificări spectaculoase în intersezon. La capitolul plecări, s-a vorbit la un moment dat de interesul formației Rapid București în ceea ce îl privește pe internaționalul de tineret Andrei Cerlincă și de o eventuală plecare a golgheterului Marius Matei la FC Voluntari, însă discuțiile nu s-au concretizat până acum.

„Eu îi aștept pe toți jucătorii la reunirea lotului și mi-aș dori să nu ne despărțim de nimeni. Mai mult, am inițiat discuții cu doi mijlocași centrali pentru consolidarea lotului, însă pretențiile acestora au fost cu mult peste ceea ce noi putem să oferim în acest moment. La Rapid există un plafon salarial pe care nu putem și nu ne permitem să-l depășim, pentru că astfel am destabiliza bugetul pe care-l avem la dispoziție. Așa stând lucrurile, preferăm să promovăm niște juniori suceveni”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Vestea bună este că jucătorii Florin Plecanciuc, Răzvan Bâgu și Valeriu Tiron și-au revenit după accidentările suferite în tur, astfel încât se vor prezenta apți de muncă la ora primului antrenament din 2015.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă