Rapidiștii se pregătesc în regim de semicantonament, în localitate

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 13:14 Pregătiri, amicale
Rapidiștii se pregătesc în regim de semicantonament, în localitate

Rapid a intrat de ieri în faza a doua a pregătirii de iarnă. Până la sfârșitul săptămânii viitoare, „ceferiștii” se vor antrena în regim de semicantonament în localitate, perioadă în care vor efectua câte două ședințe de pregătire zilnic. În acest răstimp, antrenorul Bogdan Tudoreanu va pune accent în special pe factorul fizic.

„Este cea mai importantă perioadă a pregătirii de iarnă, o etapă de acumulări fizice, pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate”, a declarat tehnicianul Rapidului.

În paralel cu antrenamentele cu tematică preponderent fizică, alb-vișiniii au programate în intersezon și o serie de meciuri de verificare. Astfel, sâmbătă, pe 1 februarie, „ceferiștii” se vor confrunta în primul joc-test al anului cu concitadina Sporting, partida urmând să se dispute cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Ițcani.

În continuare, alb-vișiniii vor întâlni pe Kosarom Pașcani, pe 8 și 12 februarie. În zilele de 16 și 19 februarie este programată o nouă dublă, cu Bucovina Pojorâta, urmând ca pe 22 februarie sucevenii să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

În intervalul 16-21 februarie sucevenii au în plan și efectuarea unui cantonament montan la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă în prima zi a lunii martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă