Rapidiștii se antrenează pe unde apucă!

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 12:32 Pregătiri, amicale
Rapidiștii** se antrenează pe unde apucă!

Ninsorile căzute în ultimele zile au dat peste cap programul de pregătire al Rapidului. În plus, din cauza lipsei terenurilor de antrenament, este foarte posibil să nu se mai dispute la sfârșitul acestei săptămâni nici meciul amical cu Bucovina Rădăuți, care se vroia un ultim test înaintea confruntării de pe 6 aprilie, din campionat, cu Dunărea Galați.

„În condițiile în care suprafața de joc de pe Areni trebuie protejată în perspectiva meciurilor oficiale, singura variantă era să disputăm jocul cu Rădăuțiul pe terenul din Ițcani. Numai că, atât sâmbătă cât și duminică sunt programate acolo câte două partide din campionatele de juniori, astfel că devine improbabil ca gazonul de pe stadionul 1 Mai să mai poată suporta și meciul nostru, date fiind condițiile meteo din ultima vreme”, a declarat organizatorul de competiții al Rapidului, Neculai Grosu.

Buzoianu are interzis pe bancă în următoarele două etape

În altă ordine de idei, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat pentru două etape pe Ion Buzoianu, preparatorul fizic al grupării sucevene, care a fost trimis în tribună de arbitrul Lucian Rusandu în timpul confruntării cu FC Botoșani, din runda precedentă a Ligii a II-a.

Gratulat cu două cartonașe galbene în aceeași partidă, „ceferistul” Marius Doboș nu va avea drept de joc în meciul de campionat cu Dunărea Galați, din etapa viitoare. Din cauza suspendărilor, fotbaliștii Daniel Bălan și Maradona Chiriac nu vor fi nici ei pe teren în partida cu gălățenii.

Din păcate, Bălan, Doboș și Chiriac erau singurii jucători din lot care puteau acoperi banda dreaptă a apărării, astfel că tehnicienii Rapidului trebuie să găsească acum o soluție de compromis pentru acoperirea acestui post.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 29 Mar. 2013, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă