Rapidiștii încep seria amicalelor cu Bistrița: „Sunt curios să vedem cum ne descurcăm”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 11:40 Pregătiri, amicale
Rapidiștii încep seria amicalelor cu Bistrița:**

După mai bine de două săptămâni de pregătire fizică efectuată în localitate, antrenorii și jucătorii grupării Rapid Suceava așteaptă cu nerăbdare primul meci amical al iernii, partida cu Gloria Bistrița urmând să aibă loc miercuri, începând de la ora 13.00, în deplasare.

Antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu, a declarat: „Sunt curios să vedem cum ne descurcăm în meciurile cu Gloria Bistrița și Kosarom Pașcani, programate în cursul acestei săptămâni. Din punctul meu de vedere, am mai avea nevoie de un mijlocaș central și un atacant pentru completarea lotului, însă în condițiile în care nu ne dau banii afară din casă, trebuie să ne descurcăm cu ce avem”.

După aceste două jocuri, pentru alb-vișinii urmează, săptămâna viitoare, revanșa cu Kosarom Pașcani, partidă care urmează să se desfășoare la Suceava, în ziua de 12 februarie. În zilele de 16 și 19 februarie este antamată o nouă dublă, cu Bucovina Pojorâta, urmând ca pe 22 februarie sucevenii să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

În intervalul 16-21 februarie sucevenii au în plan și efectuarea unui cantonament montan de la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă în prima zi a lunii martie.

Păiuș, între Rapid și Sporting

În altă ordine de idei, Sporting Suceava este pe cale să efectueze repatrierea fotbalistului Daniel Păiuș. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani aparține de Viitorul Constanța, iar pe perioada junioratului a fost un obișnuit al loturilor naționale. În sezonul de toamnă a evoluat în eșalonul al treilea pentru Fortuna Brazi, iar la începutul acestui an a fost foarte aproape de un transfer la Farul Constanța.

„Noi am obținut împrumutul lui Păiuș pe baza bunelor relații pe care le avem cu gruparea patronată de Gică Hagi. Jucătorul a acceptat să revină la Suceava, iar din punctul meu de vedere ar fi o variantă bună chiar și pentru Rapid. În cazul în care cei de acolo îl doresc, noi nu ne-am împotrivi ca Păiuș să-și încerce norocul în eșalonul al doilea”, a declarat Ciprian Anton, managerul celor de la Sporting.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă