Rapidiștii au stabilit data reluării pregătirilor: „Nu putem prelungi vacanța până se va clarifica totul”. Pe ce posturi vor să transfere jucători

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 14:17 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au stabilit data reluării pregătirilor:

Din cauza problemelor financiare existente la nivelul eșalonul secund, în acest moment nu se știu prea multe lucruri certe legate de viitoarea ediție de campionat. Nu este bătut în cuie nici măcar sistemul de desfășurare al competiției, totul urmând să se decidă în cel mult o lună de zile, în funcție de numărul de echipe care se vor înscrie pe tabloul competiției. De aceea, Federația nu a comunicat până acum nici măcar data în care va lua startul ediția de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a.

„Deocamdată este incertitudine totală, însă noi, cluburile, nu putem prelungi vacanța până se va clarifica totul, ci trebuie să chemăm jucătorii la pregătire. Din informațiile care circulă pe holurile FRF, competiția va debuta cel mai probabil în jurul datei de 22 august. Așa stând lucrurile, noi am stabilit startul antrenamentelor pe 8 iulie, pentru a putea efectua un stagiu complet de pregătire”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Conducătorul grupării sucevene nu a putut însă să dea prea multe detalii despre lotul de jucători cu care „alb-vișiniii” vor aborda ediția viitoare de campionat. „Avem în mod cert nevoie de o completare a efectivului, pentru a nu mai ajunge în situația de la finalul sezonului trecut, când, din cauza accidentărilor, ne-am trezit în postura de a nu putea completa toate pozițiile de pe foaia de joc. La această oră suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști pentru a-i aduce la Suceava, iar până la începutul săptămânii viitoare ne vom decide care sunt aceștia. Intenția noastră este să transferăm un portar, un fundaș central și doi atacanți”, a precizat Dumitru Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Jun. 2015, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă