Rapidiștii au plecat în Antalya! Moldovan: „Mergem să ne pregătim, nu vreau să aud lamentari și alte probleme”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 18:10 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au plecat în Antalya!** Moldovan:

După ce la începutul săptămânii au refuzat să se antreneze din cauză că nu și-au mai încasat salariile de câteva luni, iată că giuleștenii au plecat astăzi de dimineață spre cantonamentul din Antalya, acolo unde se vor pregăti până pe 14 februarie.

Viorel Moldovan speră să nu mai întâmpine aceleași probleme în Turcia și se așteaptă ca jucătorii să se pregătească normal. „Dacă te trezești în Antalya că nu vor să iasă la un antrenament? Sper să nu fie cazul. Am discutat cu ei și am clarificat lucrurile. Mergem să ne pregătim, nu vreau să aud lamentari și alte probleme”, a spus Moldovan, conform DolceSport.

Antrenorul giuleștenilor le-a cerut jucătorilor să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului. „Trebuie să ne facem treaba, să ne putem uita în ochii suporterilor și să ne dăm mâna la final, să fim linistiți cu noi înșine știind că am făcut tot ce a depins de noi în privința salvării clubului”, a mai spus Moldovan.

„Acest protest a fost din lipsă de încredere, pentru că noi nu mai avem încredere, pentru că ni s-au promis multe și ni s-a oferit puțin. Noi am fost determinați din prima clipă, dar atunci când sunt atât de multe probleme…și aici nu mă refer neapărat la ce se întâmplă la Rapid. Cum să mă duc acasă la fetiță și să îi spun că sunt în insolvență și nu pot să-i cumpăr jucăria?”, a declarat Ionuț Voicu, conform DigiSport.

Deși situația este incertă în Giulești, speranța există încă în rândul jucătorilor după venirea lui Nae Manea. „Dânsul este, pe lângă un rapidist desăvârșit, un om care vrea să facă multe. Sper să și reușească. Primii trebuie să fim noi, pentru că avem un obiectiv și dacă îl îndeplinim Rapid o să iasă la suprafață cât de cât „, a mai spus Ionuț Voicu.

Din lotul deplasat de Viorel Moldovan în Antalya face parte noua achiziție, Tibi Bălan, însă lipsește Alexandru Ioniță II, plecat la Astra.

Lotul Rapidului pentru Antalya:

Portari: Virgil Drăghia, Alexandru Mișa
Fundași: Ionuț Voicu, Andrei Tînc, Alexandru Iacob, Dan Săndulescu, Cătălin Păun, Daniel Lung, Nicolae Vasile
Mijlocași: Marian Stoica, Cătălin Doman, Alexandru Coman, Valentin Negru, Ciprian Selagea, Florin Călin, Claudiu Herea, Mădălin Martin, Tiberiu Bălan
Atacanți: Andrei Ciolacu, Darko Lukanovic, Daniel Pancu, Nicolae Mindu, Daniel Celea

Rapid va disputa opt partide amicale în stagiul de pregătire din Antalya. Dintre acestea, două vor fi cu Freiburg Under-23, pe 29 ianuarie, și Hoffenheim Under-23, pe 6 februarie.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă