Rapid Suceava a pierdut ambele meciuri de pregătire din weekend

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 12:35 Pregătiri, amicale

Echipa locală de fotbal Rapid CFR Suceava a pierdut ambele meciuri de pregătire disputate în weekend la Piatra Neamț și Pojorâta. Sâmbătă, de la ora 13.00, fotbaliștii pregătiți de Bogdan Tudoreanu au avut un amical de lux, pe terenul prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamț, acesta fiind al 4-lea meci și primul eșec din această perioadă de pregătire. Cu un singur absent din lot, Mircea Negru, sucevenii au pierdut la scor de neprezentare, 0 – 3 în fața echipei gazdă, toate cele trei goluri fiind marcate în prima parte a jocului. La pauză, ambele echipe au făcut mai multe schimbări și jocul a fost unul mult mai echilibrat, partida terminându-se cu victoria nemțenilor, scor final 3 – 0. Rapid CFR a început partida de la Piatra Neamț în formula: Pascal, I. Plămadă, Ferariu, Sava, Semeghin, Cerlincă, Velescu, Stănescu, Arotăriței, Sumanariu și Ionesi, în teren intrând pe parcursul jocului și Hânțescu, Fedorovici, Spătar, Golofca, Bâgu, Vitu, Ioancea și Sighiartău, un atacant aflat în probe venit de la Gloria Bistrița, pe care sucevenii intenționează să-l păstreze.

Sucevenii au pierdut la scor în fața Pojorâtei

Ieri, în cel de-al doilea meci, Rapid CFR Suceava a pierdut fără drept de apel, meciul de pregătire disputat pe terenul celor de la FC Pojorâta cu scorul de 1 – 5. Față de meciul de sâmbătă, din lotul sucevenilor au lipsit patru jucători importanți, Semeghin, Sava, Sumanariu și Cerlincă, primii trei fiind accidentați, în timp ce al patrulea a plecat la echipa națională sub 19 ani. Fotbaliștii de la FC Pojorâta, pregătiți de Dănuț Mândrilă au reușit să se distanțeze la două goluri după 30 de minute prin reușitele lui Pădurariu și Cherariu. 10 minute mai târziu, portarul Tudor, venit în această iarnă la Pojorâta, a reușit să apere o lovitură de la 11 metri executată de rapidistul Ionesi. În partea a doua, Pădurariu a reușit dubla, iar Pojorâta s-a distanțat la 5 goluri, grație reușitelor lui Dodan și Buhăceanu. În minutul 82, sucevenii au reușit golul de onoare după o lovitură de la 11 metri transformată de Ferariu, scor final 5 – 1 pentru Pojorâta.

„Am făcut un meci foarte slab, în care am luat foarte ușor gol, trei dintre reușitele gazdelor fiind reușite după greșeli personale ale jucătorilor noștri. La acest scor nu avem nici o scuză, dar cred că s-a simțit și oboseala acumulată într-un meci foarte greu la Piatra Neamț. Am avut trei jucători cu probleme după meciul de sâmbătă și am preferat să-i menajez, pentru a nu risca accidentări mai grave”, a explicat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid CFR a început meciul cu Pojorâta în formula Hânțescu, I. Plămadă, Vitu, Velescu, Duțică, Golofca, Ferariu, Stănescu, Bâgu, Negru și Ionesi, în teren intrând și Ioancea, Pascal, Spătar, Arotăriței și Fedorvici.

În acest al doilea meci de pregătire din această iarnă, gazdele de la FC Pojorâta au folosit cei trei portari câte 30 de minute fiecare, Turiță, Tudor și Puianu, și au început partida cu Donose, Prundean, Curuc, Iuga, Antonescu, Marcio, Lazăr, Cherariu, Pădurariu și Buhăceanu, în teren intrând și Tivodar, Fortună, Botezatu, Stroia, Dodan și Erhan.

Cele două echipe se vor întâlni din nou marți, la ora 15.30, cel mai probabil pe terenul de la Câmpulung Moldovenesc.

Sursa: Monitorul de Suceava

Foto: Gazeta de Suceava

 

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 12:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă