Rapid și-a schițat în mare programul amicalelor!

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 13:24 Pregătiri, amicale
Rapid și-a schițat în mare programul amicalelor!

Oficialii divizionarei secunde Rapid Suceava au perfectat deja 4 meciuri amicale din cele 8 solicitate de antrenorul Ovidiu Murariu pentru perioada de pregătire din intersezon. Astfel, pe data de 30 ianuarie, alb-vișiniii vor da piept, în deplasare, cu gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț. În luna februarie, pe 23 și 27, „ceferiștii” au programat o „dublă” în compania echipei satelit a nemțenilor, Ceahlăul II, care activează în Liga a III-a, urmând ca pe 1 martie să joace împotriva formației Petrotub Roman.

„Suntem în discuții avansate pe această temă și cu conducători ai echipelor Oțelul II Galați, SC Bacău sau FCM Dorohoi, urmând ca în cel mai scurt timp să stabilim de comun acord în calendar datele exacte de disputare a meciurilor”, a declarat organizatorul de competiții al Rapidului, Neculai Grosu.

De asemenea, oficialii grupării sucevene speră să rezolve cât mai curând necunoscutele legate de întărirea lotului de jucători, dar și să finalizeze discuțiile pe tema locației cantonamentului montan.

Reunirea lotului Rapidului va avea loc la începutul săptămânii viitoare, pe data de 14 ianuarie, startul returului fiind programat pentru 9 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 11 Jan. 2013, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă