Rapid se va confrunta cu FC Botoșani, pe Areni, în primul amical al anului

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 14:59 Pregătiri, amicale
Rapid se va confrunta cu FC Botoșani, pe Areni,** în primul amical al anului

Fotbaliștii de la Rapid Suceava se antrenează de zor în aceste zile în cantonamentul montan de la Poiana Negri. Dacă pregătirea fizică gândită de colectivul tehnic se desfășoară conform planului, nu la fel stau lucrurile în ceea ce privește programul meciurilor amicale din intersezon.

Astfel, cele două partide test cu Bucovina Pojorâta, care ar fi trebuit să se dispute în zilele de 25 și 28 ianuarie au fost contramandate. „Suprafața de joc a terenului din Vatra Dornei este impracticabilă și n-am găsit o altă locație decentă care să ne găzduiască. Așa stând lucrurile, nu avem ce face, ne vom concentra pe pregătirea fizică, care este foarte importantă în această perioadă a anului”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Sucevenii s-au reorientat însă repede și pentru ziua de miercuri, 28 ianuarie, de la ora 13.00, au perfectat un meci amical pe Areni, în compania grupării de prima ligă FC Botoșani, urmând ca pe 10 februarie să dispute un joc de pregătire împotriva formației Aerostar Bacău, care evoluează în eșalonul al treilea.

Programul din intersezon al grupării sucevene mai cuprinde meciuri amicale cu Bucovina Rădăuți, pe 4 februarie, pe teren propriu, cu Știința Miroslava, pe 7 februarie, în deplasare, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 15 februarie, în deplasare, și cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă