Rapid revine de două ori și termină la egalitate amicalul cu FC Botoșani

28 Jul. 2012, 17:42 Pregătiri, amicale
Rapid revine de două ori** și termină la egalitate amicalul cu FC Botoșani

Rapid Suceava continua seria rezultatelor bune in meciurile oficiale. „Ceferistii” au incheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida sustinuta, astazi, la Gura Humorului, in compania gruparii FC Botosani.

Botosanenii au deschis scorul in minutul 20, prin Boghian. Rapidul a restabilit egalitatea, dupa un sfert de ora, prin Florin Plamada, care a punctat pentru 1-1 dupa un corner executat de Semeghin. Formatia antrenata de Ovidiu Murariu s-a vazut condusa din nou in minutul 60, cand Carjan a transformat un penalty. Avantajul oaspetilor a durat doar 8 minute. Botosanenii au comis hent in careu, iar Mircea Negru a marcat de la 11 metri pentru 2-2.

Finalul partidei a consemnat mai multe ocazii in dreptul sucevenilor, printre care si o bara a lui Ionut Plamada, dar scorul a ramas neschimbat. Cele doua echipe se vor intalni din nou sambata viitoare, pe stadionul „Areni”.

„A fost un joc bun, spre foarte bun. Tinand cont ca am avut meci si ieri, ma bucura ca baietii au reusit sa faca fata ritmului, sa construiasca si sa isi creeze ocazii foarte bune de a inscrie”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Rapid Suceava a inceput meciul in urmatoarea formula: Pascal – Balan, Fl. Plamada, Velescu, Semeghin – I. Plamada, Stanescu, Sumanariu, Arotaritei – Suleru, Negru. Au mai intrat: Preda, Bosancu, Hrimiuc, Moldovan, Lutac, Golofca, Movileanu.

Sursa: Gazeta de Suceava

Foto: Eduard BLAGA

28 Jul. 2012, 17:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă