Rapid, învins în propriul fief de Unirea Slobozia. Giuleștenii au renunțat la fostul stelist din lot

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 14:18 Pregătiri, amicale

FC Rapid București a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), de formația din Liga a 3-a Unirea Slobozia într-un meci amical disputat la baza Pro Rapid, informează site-ul oficial al grupării giuleștene. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Romeo Soare, în minutul 70, după ce a reluat cu capul o minge revenită în teren din bară. Pentru echipa gazdă N’Koyi (foto principal) a ratat un penalty în minutul 25.

Florin Marin i-a folosit în acest meci pe jucătorii: Drăghia (Pulpo ’46) – Kusnir, Avrămia (Robuste ’46), Oltean (Ferran ’46), N. Vasile (Bolozan ’75) – Moke (G. Ganea ’46), Raiciu (Luque ’46), Trandu – Tudoran (Embalo ’46, Neculai ’72), N’Koyi (Cioablă ’46), I. Popa (A. Mitu ’81).

Niciun jucător de la Academica nu se mai regăsește în lotul Rapidului

Josl, Jeslinek, Cerlincă și Martin nu au fost utilizați din cauza problemelor medicale, în timp ce Cristian Pușcaș (21 ani, foto mic) nu mai face parte din lotul Rapidului după ce nu l-a impresionat pe Florin Marin cu jocul său, deși a marcat două goluri în meciurile amicale din această vară, cu Cetate Râșnov și CS Mioveni. Pușcaș și-a făcut junioratul la Steaua și a venit la Rapid de la Academica Argeș. Ceilalți doi jucători de la Academica, Constantin Dedu (20 de ani) și Laurențiu Vențer (23 de ani), despre care giuleștenii au anunțat în această vară că au semnat cu Rapid nu mai fac parte nici ei din lot.

Altfel, FC Rapid București va disputa un meci amical, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Giulești – Valentin Stănescu, cu formația Al Ittihad Kalba, din liga a doua din Emiratele Arabe Unite, în care își va prezenta lotul. Intrarea la această partidă va fi liberă.

 

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 14:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă