Rapid, în piuneze înaintea meciului cu Sportul!

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 11:56 Pregătiri, amicale
Rapid, în piuneze** înaintea meciului cu Sportul!

Rapidistii sunt in piuneze inaintea meciului Sportul Studentesc, reprogramat pentru miercuri, la ora 18.00. In momentul de fata, conform oficialilor de pe Areni, „ceferistii” abia dispun de numarul necesar de jucatori pentru a umple foaia de joc la partida din Giulesti. Asta in conditiile in care, din lotul cu care rapidistii au inceput returul, Preda, Pleniceanu, Galdean, Petrescu si Morariu au parasit deja Suceava, Arotaritei este o cauza pierduta, Golofca nu este complet recuperat dupa accidentarea grava de anul trecut, iar altor sase jucatori, Homneac, Caragea, Chiriac, fratilor Plamada si portarului Zavoi, le expira contractele pe 30 iunie.

Bogdan Tudoreanu este optimist si spune ca Rapidul are resurse in cadrul lotului pentru a alcatui un prim-unsprezece cu care sa castige in Giulesti. „Sunt sigur ca vom gasi cea mai buna formula de start cu care sa castigam meciul cu Sportul”, a declarat antrenorul Rapidului.

Seful bancii tehnice de pe Areni i-a chemat de urgenta la matca, pentru meciul cu Sportul, si pe fratii Florin si Ionut Plamada, plecati de miercuri cu FC Botosani in cantonament la Campulung Moldovenesc. Jucatorii ramasi in lot au inceput sa se antreneze aseara sub comanda lui Marin Barbu, revenit de urgenta la Suceava pentru a pregati jocul cu Sportul Studentesc.

De altfel, cei sase jucatori din afara Sucevei ramasi in lotul Rapidului in asteptarea meciului cu Sportul Studentesc au fost evacuati ieri din cantonamentul echipei de la Casa Jenica din cauza datoriilor acumulate. De altfel, cei sase jucatori au trait momente inumane pentru un sportiv, in conditiile in care de o perioada nu au dispus la acel stabiliment nici macar de apa rece, a dezvaluit o sursa din cadrul clubului sucevean. „Strainerii” din lotul sucevean au fost primiti in gazda pentru cateva zile la pensiunea detinuta de colegul lor de echipa, Mircea Negru.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 21 Jun. 2013, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă