Rapid a cedat greu pe terenul Ceahlăului

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 11:23 Pregătiri, amicale
Rapid a cedat greu** pe terenul Ceahlăului

Ultimul meci de pregătire al Rapidului a reprezentat și cel mai dificil examen din intersezon. Partida s-a desfășurat ieri după-amiază la Piatra Neamț, iar adversar a fost Ceahlăul, surpriza plăcută a debutului de campionat în Liga I.

Spre bucuria oficialilor grupării sucevene prezenți la meci, fotbaliștii pregătiți de Marin Barbu au făcut o partidă foarte bună, aspect dătător de speranțe în privința primului meci oficial din Liga secundă, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în compania echipei Sportul Studențesc.

Sucevenii au jucat în multe momente ale jocului de la egal la egal cu mai valoroșii lor adversari antrenați de Vasile Miriuță, având chiar șansa să intre în avantaj la pauză, numai că șutul expediat de Căinari a nimerit doar bara. Cei care aveau să deschidă însă scorul au fost nemțenii, imediat după reluare, prin Golubovici, dintr-un penalty ușor acordat de arbitru. 2-0 s-a făcut în minutul 68, când Bebeto l-a învins pe Pascal cu o reluare din apropiere, din centrarea lui Chitoșcă. Scorul final a fost stabilit de Ionesi, 10 minute mai târziu, atacantul venit în această vară de la Bucovina Rădăuți înscriind cu capul, bine servit de Semeghin.

Rapid a evoluat în alcătuirea: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Luțac, Apetri, Velescu, Căinari – I. Plămadă, Negru. Au mai intrat Nastasiu, Cristescu, Golofca, Sumanariu, Ionesi, Stănescu și Cerlincă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 11:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă