Râmnicenii rămân neînvinși și după amicalul cu CSM Focșani!

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 12:16 Pregătiri, amicale

Ieri, stadionul „Cornel Negoescu” din Buzău a găzduit a patra partidă amicală a Olimpiei Râmnicu Sărat din această perioadă de pregătire. Râmnicenii ce fac parte din Seria a 2-a, a Ligii a 3-a, au întâlnit chiar una din colegele de serie, pe CSM Focșani.

Începutul lui 2013 pare unul fericit pentru băieții conduși de pe banca tehnică de „tripleta” Paveliuc – Bodoc – Popa. După ce în primele 3 partide amicale Olimpia a înregistrat 2 egaluri și o victorie (3-3 cu ABC Stoicescu, 1-1 cu ASC Bacău și 3-2 cu cei de la Conpet Cireșu), miercuri a venit a doua victorie chiar dacă antrenorul Dan Paveliuc nu a putut conta pe 3 jucători care ar fi putut ajuta și mai mult echipa: Oprea, Butoi și Nicoliță, jucători care s-au integrat repede și încep să își pună amprenta asupra jocului echipei.

După reușita lui Marius Lazăr chiar din debutul partidei, râmnicenii au mai reușit o dublă prin Alin Nica, goluri venite dintr-o pasă și o centrare a aceluiași Lazăr. După cum reiese din cele spuse anterior, remarcații meciului au fost Nica și Lazăr alături de întreaga echipă fără aportul căreia nu se putea obține această victorie frumoasă.

Astfel, la finalul jocului, tabela de marcaj arăta un sec 3-0 și râmnicenii, în ciuda unor schimbări petrecute în lot, par o formație ce practică un joc plăcut ochiului, un joc colectiv și eficient care crește de la meci la meci.

Dan Paveliuc a trimis în teren următorul 11: Toader – Vlaicu, Popa, Frățilă, Ghițulescu – Teodorescu, Bodoc, Andrei, Bogoș, Lazăr – Nica.
Pe parcursul partidei au mai evoluat Răpițeanu, Tîrîlă, Mănăilă, Alecu, Lungu și Andone.

Următoarea partidă amicală a râmnicenilor va avea loc sâmbătă, 16 februarie, tot la Buzău, cel mai probabil în compania echipei Unirea Câmpina.

Articol și foto de Iulian GRIGORAȘ

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 12:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă