Rămasă fără amicalul de lux cu Dinamo, Dunărea Călărași și-a găsit un nou adversar pentru sâmbătă

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 09:31 Pregătiri, amicale
Rămasă fără amicalul de lux cu Dinamo,** Dunărea Călărași și-a găsit un nou adversar pentru sâmbătă

Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de joi, de a exclude Rapidul din Liga 1 și de a-l înlocui cu ACS Poli Timișoara, i-a dat peste cap planurile din acest weekend echipei Dunărea Călărași. Cum timișorenii au fost programați în campionat sâmbătă și o vor întâlni pe Dinamo, trupa lui Adrian Mihalcea a rămas fără amicalul de lux de sâmbătă. La Călărași ar fi trebuit să vină Dinamo, însă bucureștenii nu mai au cum să joace și un amical, având în vedere că în aceeași zi au programat meciul din campionat, pe teren propriu, cu ACS Poli.

În această situație, conducătorii Dunării s-au „reorientat” rapid și au găsind un nou adversar pentru ca Adrian Mihalcea să-și testeze jucătorii înaintea startului noului sezon al Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, călărășenii vor juca pe teren propriu cu CS Afumați, o echipă nou-promovată în eșalonul secund pe care o vor avea adversar și în campionat.

„Am găsit repede o soluție pentru ca echipa noastră să dispute un ultim amical înaintea startului noului sezon al ligii a 2-a. La Călărași va veni CS Afumați, amicalul fiind programat de la ora 11:00. Sperăm să fie un test util pentru Adrian Mihalcea, astfel încât să începem cu dreptul noua stagiune”, a declarat președintele Constantin Ștefan pentru site-ul oficial al clubului.

Pentru Dunărea Călărași, amicalul cu CS Afumați este cel de-al șaselea din această pauză competițională.

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 29 Jul. 2016, 09:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă