Rădăuțenii și-au structurat programul din intersezon

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 15:08 Pregătiri, amicale
Rădăuțenii și-au structurat programul din intersezon

Gruparea de Liga a III-a Bucovina Rădăuți va începe pe data de 26 ianuarie pregătirile pentru noul sezon. Noua conducere tehnică, alcătuită din trioul Iulian Ionesi – Cristinel Ilisoi – Tudor Zaremba, a decis ca echipa să se antreneze în localitate pe toată durata iernii, perioadă în care se vor disputa și cinci meciuri amicale, cu formațiile Șomuzul Preutești, Rapid Suceava, Bucovina Pojorâta, FCM Dorohoi și Cetatea Târgu Neamț.

„Deocamdată știm exact că partida cu Șomuzul Preutești va avea loc pe data de 6 februarie, restul datelor urmând să se stabilească pe parcurs”, a declarat managerul Manuel Costache.

În privința lotului de jucători, Manuel Costache a dezvăluit că Bucovina s-a despărțit în intersezon de trei jucători. „Au plecat Negruț, Agheorghicesei și Netbai, însă am găsit variante de înlocuire a acestora, urmând la ca la primul antrenament din 2015 să se prezinte 4-5 fotbaliști noi. Obiectivul nostru pentru sezonul de primăvară este să câștigăm meciurile de acasă și să promovăm cât mai mulți jucători tineri, din zona Rădăuțiului. De asemenea, dorim să practicăm un fotbal plăcut și să aducem lumea în număr mare la stadion”, a mărturisit oficialul rădăuțean.

Bucovina Rădăuți a încheiat turului Ligii 3 pe locul 9 din 13 în clasamentul Seriei I.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 15:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă