Rada: „Am condus ședința de pregătire a Rapidului ca director tehnic, nu sunt antrenor interimar”

Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 13:25 Pregătiri, amicale
Rada:**

Marian Rada a declarat, luni, agenției de presă MEDIAFAX, că a condus ședința de pregătire de dimineață a echipei Rapid din funcția de director tehnic, precizând că nu este antrenor interimar.

„Eu sunt director tehnic al Rapidului până în octombrie când îmi expiră contractul. Eu am fost mereu lângă echipă, doar că acum, după ce a plecat Viorel (n.r. – antrenorul Viorel Moldovan) la naționala de tineret, m-a rugat doamna Andronache și Nae (n.r. – președintele Nicolae Manea) să mă implic mai mult. Și m-am implicat. Eu am ajutat și voi ajuta mereu Rapidul. Am făcut antrenament cu echipa, dar nu sunt antrenor interimar, eu sunt ce am fost și până acum, director tehnic”, a menționat Marian Rada pentru MEDIAFAX.

Tehnicianul Viorel Moldovan nu și-a mai prelungit contractul cu FC Rapid scadent la 30 iunie, preluând din 3 iulie postul de selecționer al echipei naționale de tineret a României.

Până în prezent, ședințele de pregătire ale echipei Rapid, aflată în cantonament la Mogoșoaia, au fost conduse de antrenorul secund Florică Drăghici.

Conducerea clubului nu dorește să instaleze un nou antrenor până la finalizarea negocierilor privind preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către italianul Angelo Massone, tranzacție care ar putea avea loc în următoarele zile.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Bogdan IORDACHE

Marius ANGHEL 07 Jul. 2014, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă