Răchită a ales 18 jucători pentru Bușteni

16 Jul. 2009, 14:50 Pregătiri, amicale
Răchită** a ales 18 jucători pentru Bușteni

În urma discuțiilor purtate de către noul staff tehnico – administrativ al Petrolului cu jucătorii, managerul Vivi Răchită a stabilit lotul de fotbaliști care va face deplasarea în cantonamentul centralizat de la Bușteni. Chiar dacă, până acum, Răchită a avut în pregătire mai mult de 35 de jucători, doar 18 dintre aceștia au „prins” autocarul către Bușteni, care va pleca mâine dimineață, la ora 11.00, din curtea stadionului Ilie Oană. Tiberiu Baroian, cel care va conduce destinele formației ploieștene, din punct de vedere administrativ, a precizat că echipa va rămâne la Bușteni, la hotelul „Alexandros” până pe data de 25 iulie.








Lotul Petrolului care a plecat la Bușteni: Ion Valentin (portar) – Marcu, D. Chiriță, Hong, A. Stoica, Stanca, M. Tudor, Minciună, B. Năstase, Baroian, Hoprich, Cr. Vlad, Lungu, L. Mihai, Steriu, Elek, Budescu, C-tin. Stoica.

 

 

Rămași cu un singur goalkeeper, ploieștenii așteaptă în această seară în cantonament un portar al cărui nume nu a fost dezvăluit. Tot la capitolul noutăți, Hong este un fundaș central coreean, a jucat ultima dată la Ulsan Hyundai.

În schimb, nu au urcat Budur, la care s-a renunțat și Onuț care nu și-a rezolvat situația cu Politehnica Iași. 

Dacă sâmbătă, de la ora 11.00, Petrolul va juca un amical pe „Ilie Oană” cu Internațional Curtea de Argeș,

sunt șanse ca miercuri să se dispute un amical cu cei de la Kaproni pe terenul din Bușteni.


„Este o perioadă rezervată testărilor și, din acest motiv, sunt jucători care vin și pleacă. Eu îi evaluez după valoare, după caracterul pe care îl au, nu neapărat după pretențiilor lor. Dacă e vreun jucător pe care îl vreau neapărat la echipă, atunci voi face tot posibilul să îl am”, a spus Răchită.

 

 

 

Articol scris de Marian DIMA

16 Jul. 2009, 14:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă